Graniet of natuursteen keukenblad

Een smaakmaker in de keuken

Graniet keukenblad

Bent u op zoek naar een graniet of natuursteen keukenblad voor uw keuken? SmartDesign Keukenstudio helpt u graag op weg. Graniet is een natuursteen en komt tot stand zodra magma ondergronds stolt. Het is een robuust materiaal en veelal expressief. Hierdoor kan enkel een granieten keukenblad een keuken al smaakvol maken.

Bewerking van graniet

Graniet wordt gewonnen uit de aardlaag. Uitgehakte blokken graniet worden door de steenhouwerij omgevormd in dikke platen. Deze worden geslepen, gepolijst, gebrand of gezoet. Hierdoor krijgen ze bijvoorbeeld een meer of juist mindere glanzende uitstraling, die een eigenzinnige uitstraling aan de keuken geeft.

De meest bekende varianten zijn: gezoet graniet, gebrand graniet, gepolijst graniet of Lapato. Dat is een matte structuur waarbij opliggende delen hoogglans worden gepolijst.

Natuursteen aanrechtblad

Een natuursteen aanrechtblad (graniet) in uw keuken? Een unieke materiaalsoort verkrijgbaar in diverse steensoorten en kleurtinten. De meeste van deze steensoorten zijn keihard en daardoor kras- en watervast. De natuurlijke kleuren geven de werkbladen een puur en robuust uiterlijk. Door de tijdloze uitstraling is het materiaal goed toepasbaar in zowel een klassieke als moderne omgeving. Lees hoe u het blad het beste kunt schoonmaken en onderhouden.

Interesse in een natuursteen of granieten keukenblad?

Bent u geïnteresseerd in een nieuw natuursteen of graniet keukenblad of het vervangen van uw bestaande aanrechtblad? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in het SmartDesign center en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw werkblad maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Maak een afspraak

Bijzondere eigenschappen

  • 100% natuurproduct
  • Hoge mate van krasbestendigheid
  • Hoge mate van hittebestendigheid
  • Hoge mate van stoot- en slijtvast vermogen
  • Luxe uitstraling
Maak een afspraak
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
keukenbladen

Massief hout keukenblad

Massief houten keukenbladen creëren een geweldige sfeer in uw keuken.

Lees verder
AluSplash achterwand

AluSplash is een hoogwaardig aluminium-plaatmateriaal voor de achterwand.

Lees verder
Composiet keukenblad

Composiet is een natuursteen-variant bestaande uit mengsel van hars en natuursteen.

Lees verder
Bekijk alle keukenbladen
Maak een afspraak