Kunststof (HPL) keukenblad

Een keukenblad met vele mogelijkheden

HPL keukenblad

HPL staat voor High Pressure Laminate, ook wel laminaat of kunststofplaat genoemd. HPL is opgebouwd uit een aantal lagen. De bovenlaag is een harde transparante kunstharslaag met daaronder een in kleur en dessin bedrukte decorlaag. Deze laag wordt aangebracht op enkele lagen met fenolhars geïmpregneerd kraftpapier. Het pakket wordt onder hoge druk en bij een zeer hoge temperatuur samengeperst tot een harde bekledingsplaat.

TopLaminaat

TopLaminaat® is een erg functioneel materiaal. Het kan toegepast worden in de keuken als keukenblad, barblad of achterwand. Het basismateriaal wat wordt gebruikt in TopLaminaat heeft een duurzaam karakter. Het watervaste materiaal is FSC-gecertificeerd en is vriendelijker voor het milieu dan multiplex, maar heeft wel dezelfde eigenschappen. En is nog eens voordeliger dan multiplex, win-win!

TopLaminaat is verkrijgbaar in veel kleuren. Kies uit een TopLaminaat blad met waterkering of een rechte of speciale randlijst.

Kunststof keukenblad kleuren

In onderstaande afbeelding ziet u een greep uit de kleurmogelijkheden voor kunststof keukenbladen. Breng een bezoek aan het SmartDesign center waar u de kleuren allemaal in het echt en goed kunt bekijken.

Interesse in een Kunststof (HPL) keukenblad?

Bent u geïnteresseerd in een nieuw kunststof (HPL toplaminaat) keukenblad of het vervangen van uw bestaande aanrechtblad? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw werkblad maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Bijzondere eigenschappen

  • Bijzonder sterk materiaal
  • Hoge mate van hittebestendigheid
  • Hoge mate van bestendigheid tegen chemicaliën
  • Hoge mate van kleurvastheid
  • Behoorlijk slijtvast
  • Lage mate van vochtabsorptie
Maak een afspraak
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
keukenbladen

Corian keukenblad

De kracht van dit materiaal zit 'm in de vorm, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Lees verder
Lapitec keukenblad

Lapitec bestaat uit 100% porselein-keramiek en het blad is door-en-door gekleurd.

Lees verder
Betonnen keukenblad

Dit natuurlijke materiaal geeft een moderne en minimalistische uitstraling.

Lees verder
Bekijk alle keukenbladen
Maak een afspraak