Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?

Het keukenproces

Stap 1 Doe inspiratie op

Wat spreekt u aan? Welke stijl past bij u? Hoe wilt u koken? Vraag bijvoorbeeld ons 'boek vooraf' aan.

Stap 2 Noteer uw wensen

Wat wilt u beslist in uw keuken hebben? En wat beslist niet (meer)? Welke stijl spreekt u aan? Welk budget wilt u niet overschrijden? Welke vragen heeft u?

Stap 3 Neem de afmetingen van uw keukenruimte op

Hoe lang zijn de muren? Hoe hoog is de ruimte? Welke muren zijn binnenmuren en welke zijn buitenmuren? Waar bevinden zich de ramen en deuren? Of heeft u wellicht bouwtekeningen van de ruimte / woning?

Stap 4 Kom naar de toonzaal in Maassluis

Aan de hand van uw wensen, de afmetingen van de ruimte, uw gezinssamenstelling en vele andere gegevens, inventariseren wij uw wensen en budget.

Stap 5 Wij presenteren u ons voorstel

Wij presenteren overzichtelijk op een TV-scherm het ontwerp dat wij voor u gemaakt hebben. Wij lichten toe hoe de samenstelling van dit ontwerp overeenkomt met uw wensen en uw budget. Zo heeft u meteen een perfecte indruk van de door u gekozen keuken in uw ruimte.

Stap 6 Wij komen langs om de ruimte exact in te meten

Indien u akkoord gaat met onze aanbieding, komen wij de keukenruimte exact inmeten. Tijdens het inmeten kijken wij tevens naar de bouwkundige eigenschappen van de ruimte en adviseren hoe de technische voorzieningen voor uw nieuwe keuken het beste aangebracht kunnen worden.

Stap 7 Installatie

Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij de volledige installatie van uw keuken verzorgen. Desgewenst inclusief het aanleggen van het leidingwerk voor water toe- en afvoer, electra, gas en luchtafvoer. Wij beschikken over de specialisten die ervaring hebben met alle verschillende disciplines die komen kijken bij de perfecte installatie.

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs

Afspraak maken

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.