Betonnen keukenblad

Een statement in uw keuken

Betonnen keukenblad

Gaat u voor een stoere, robuuste look in uw keuken? Denk dan aan een betonnen keukenblad. Dit natuurlijke materiaal geeft een moderne en minimalistische uitstraling en is tegelijkertijd een statement in uw keuken. Kenmerkend aan een betonnen keukenblad zijn de verschillende structuren en lichte of donkere delen die elkaar afwisselen.

Welk beton voor keukenblad?

U kunt ervoor kiezen om uw keukenblad in uw huis te laten gieten. Wij geven echter de voorkeur aan een betonlook variant. Dit is een goed alternatief voor standaard beton omdat het veel beter te vervoeren, te verplaatsen en te monteren is in vergelijking tot standaard beton. Daarbij is gegoten beton veel kras- en vlekgevoeliger in vergelijking met een betonlook blad. Denk bijvoorbeeld aan een keramiek of kunststof keukenblad dat is voorzien van een betonlook design. Ondanks dat het een veel lichter betonnen keukenblad is, doet het geen afbreuk aan stijl of robuuste uitstraling. Ook zijn er betonnen keukenblad varianten geschikt voor PITT Cooking.

Onderhoud betonnen keukenblad

Het onderhoud van een betonnen keukenblad is net zo eenvoudig als bij een ander keukenblad. Gebruik voor de dagelijkse reiniging een sopje van een mild reinigingsmiddel en droog het aanrecht met een doek. Specifieke vlekken? Lees dan meer over het schoonmaken van uw keukenblad.

Betonnen keukenblad kopen?

Bent u geïnteresseerd in een betonnen keukenblad of het vervangen van uw bestaande aanrechtblad? Wij geven u graag advies en nodigen u uit in onze keukenstudio. Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw werkblad maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Maak een afspraak

Voordelen Beton(look) keukenblad

  • vele malen lichter dan standaardbeton
  • Gemakkelijk te vervoeren, plaatsen en monteren
  • PITT Cooking is mogelijk in sommige bladen
  • Eigentijdse en robuuste look in de keuken
  • Verschillende inbouwmethodes van de spoelbak mogelijk
Maak een afspraak
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
keukenbladen

Lapitec keukenblad

Lapitec bestaat uit 100% porselein-keramiek en het blad is door-en-door gekleurd.

Lees verder
TopCore keukenblad

TopCore® is een duurzaam dik laminaat en voorzien van een decoratieve toplaag.

Lees verder
Corian keukenblad

De kracht van dit materiaal zit 'm in de vorm, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Lees verder
Bekijk alle keukenbladen
Maak een afspraak