Betonnen keukenblad

Een statement in uw keuken

Betonnen keukenblad

Gaat u voor een stoere, robuuste look in uw keuken? Denk dan aan een betonnen keukenblad. Dit natuurlijke materiaal geeft een moderne en minimalistische uitstraling en is tegelijkertijd een statement in uw keuken. Kenmerkend aan een betonnen keukenblad zijn de verschillende structuren en lichte of donkere delen die elkaar afwisselen.

Welk beton voor keukenblad?

U kunt ervoor kiezen om uw keukenblad in uw huis te laten gieten. Wij geven echter de voorkeur aan LightBeton. Dit is een goed alternatief voor standaard beton omdat het materiaal van LightBeton ca. 60% lichter is. Hierdoor is het veel beter te vervoeren, te verplaatsen en te monteren in vergelijking tot standaard beton. Ondanks dat het een veel lichter betonnen keukenblad is, doet het geen afbreuk aan stijl of robuuste uitstraling. Ook is dit betonnen keukenblad geschikt voor PITT Cooking.

Onderhoud betonnen keukenblad

Het onderhoud van een betonnen keukenblad is net zo eenvoudig als bij een ander keukenblad. Gebruik voor de dagelijkse reiniging een sopje van een mild reinigingsmiddel en droog het betonnen keukenblad met een doek.

Betonnen keukenblad kopen?

Bent u geïnteresseerd in een nieuw betonnen keukenblad of het vervangen van uw bestaande aanrechtblad? Wij geven u graag advies en nodigen u uit in onze keukenstudio! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw werkblad maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Voordelen LightBeton

  • 60% lichter dan standaardbeton
  • Gemakkelijk te vervoeren, plaatsen en monteren
  • PITT Cooking is mogelijk
  • Eigentijdse en robuuste look in de keuken
  • Verschillende inbouwmethodes van de spoelbak mogelijk
  • Hard materiaal, hittebestendig en slijtvast
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
keukenbladen

Glazen Keukenblad

Solid Glass is blank glas dat thermisch gehard is. Geeft een bijzondere en...

Lees verder
Top Core keukenblad

Top Core® is een dikke laminaat die bestaat uit een gekleurde bovenlaag met daaronder...

Lees verder
Composiet keukenblad

Composiet is een variant op natuursteen. Het bestaat uit een mengsel van natuursteen...

Lees verder
Bekijk alle keukenbladen
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.