Handgemaakte keukens

Exclusieve handgemaakte keukens

Bekijk ons aanbod

Handgemaakte keukens op maat

Bent u op zoek naar een handgemaakte keuken die compleet aansluit bij uw wensen, maar biedt het bestaande keukenaanbod niet wat u zoekt? Bij SmartDesign Keukenstudio bent u aan het juiste adres voor een handgemaakte keuken. Wij maken voor u een handgemaakte keuken aan de hand van uw persoonlijke wensen, aangevuld met de kennis en ervaring van SmartDesign Keukenstudio, die al meer dan 25 jaar bekend staat om zijn exclusieve keukens.

Vraag brochure aan

Handgemaakte keukens

Handgemaakte keukens vindt u bij SmartDesign Keukenstudio. In onze keukencollectie treft u een heel scala aan handgemaakte showroomkeukens waarin ontzettend veel mogelijkheden qua opstellingen en landelijke details zijn. In onze toonzaal vindt u een aantal handgemaakte houten keukens. Bent u benieuwd naar de prijzen van handgemaakte houten keukens? Ook daarvoor verwijzen wij u graag naar onze handgemaakte keukencollectie of maak direct een afspraak.

Persoonlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken

Heeft u uw droomkeuken in uw hoofd maar nog niet echt gezien? Wat dacht u van een handgemaakte keuken op maat. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de ideale handgemaakte keuken. Wij maken graag kennis met u om uw persoonlijke wensen te leren kennen. Daarnaast willen wij u informeren over en inspireren met diverse keukenideeën. Belangrijk hierbij is de ruimte waar de keuken geplaatst wordt. Deze ruimte wordt door ons uitvoerig bekeken en opgemeten.

Handgemaakte keuken ontwerpen

Aan de hand van uw specifieke wensen wordt een maattekening en een fotorealistisch 3D-ontwerp van uw toekomstige handgemaakte keuken gemaakt. Zo krijgt u een goed beeld van uw toekomstige handgemaakte keuken. Als u helemaal tevreden bent over het gemaakte ontwerp wordt in overleg met u afgestemd, wanneer uw handgemaakte keuken wordt geleverd en gemonteerd.

Geïnteresseerd in een handgemaakte keuken?

We komen graag bij u langs of kom langs in het SmartDesign center aan de Mozartlaan 334 in Maassluis, waar we met u alle mogelijkheden bespreken.

Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Werkvoorbereider Robert van Oorschot

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
Maak een afspraak