Greeploze keukens

Moderne greeploze keuken

Bekijk ons aanbod

Greeploze keuken volgens de laatste trends?

Download gratis het keukenmagazine en krijg o.a. een indruk van de greeploze keukens.

Bezig met verzenden...
*
*
U kunt nu hieronder de brochure downloaden. Download brochure

Greeploze keuken

Greeploze keukens vindt u bij SmartDesign Keukenstudio. In onze keukencollectie treft u een heel scala aan moderne greeploze showroomkeukens waarin ontzettend veel mogelijkheden qua opstellingen en keukenbladen zijn. In onze toonzaal vindt u een aantal greeploze keukens van diverse keukenmerken. Bent u benieuwd naar de prijzen van greeploze keukens? Ook daarvoor verwijzen wij u graag naar onze greeploze keukencollectie of maak direct een afspraak.

Afwerkingen en materialen voor uw greeploze keuken

Een greeploze keuken is meestal volledig voorzien van de laatste technieken, zo zijn de greeploze keukenkastjes voorzien van de soft-close techniek en kunt u de keukendeuren eenvoudig openen door in de hoek zacht te drukken, het tip-on systeem. Of geef het keukenblad een unieke print of textuur mee. Tot slot kunt u de greeploze keuken in stijl afmaken met een design kraan zoals de Quooker.

Kom naar onze showroom voor inspiratie

Bekijk onze keukencollectie, hier hebben we tal van voorbeelden van greeploze keukens. Zo kunt u zelf een rustig rondkijken en inspiratie op doen, of maak vrijblijvend een afspraak om u te laten informeren over de mogelijkheden. De keukens liever in het echt zien en voelen? U bent van harte welkom in het SmartDesign center in Maassluis.

SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Geïnteresseerd in een greeploze keuken?

We komen graag bij u langs of kom langs in het SmartDesign center aan de Mozartlaan 334 in Maassluis, waar we met u alle mogelijkheden bespreken.

Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Installateur en keukenmonteur Jeroen Vermaat

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
Maak een afspraak