Greeploze keukens

Moderne greeploze keuken

Bekijk ons aanbod

Greeploze keukens voor die rustige look in uw huis

De greeploze keuken is een keuken die zich kenmerkt door z’n strakke design. Een keuken die helemaal volgens uw smaak en onze creativiteit is ontworpen. Geen handgrepen of opzichtige randjes meer. Geïntegreerd met de nieuwste inbouwapparatuur, zijn de greeploze keukens ook vooruitstrevend functioneel.

Vraag brochure aan

Greeploze keuken

Greeploze keukens vindt u bij SmartDesign Keukenstudio. In onze keukencollectie treft u een heel scala aan greeploze showroomkeukens waarin ontzettend veel mogelijkheden qua opstellingen, kleuren en keukenbladen worden gepresenteerd. In het SmartDesign center vindt u greeploze keukens van diverse keukenmerken. Bent u benieuwd naar de prijzen van deze keukens? Graag verwijzen wij u naar onze greeploze keukencollectie om een indruk te krijgen. Bent u geïnspireerd geraakt? Maak dan direct een afspraak via de site.

Witte Greeploze Keuken

Afwerkingen en materialen voor uw greeploze keuken

Een greeploze keuken is meestal volledig voorzien van de laatste technieken, zo zijn de keukenkasten voorzien van de soft-close techniek. De keukendeuren opent u eenvoudig met het tip-on systeem. Ook kunt u kiezen voor een komgreep of greeplijst. Ontdek meer over de mogelijkheden om uw greeploze keuken te bedienen. Maak uw keuken compleet door ook uw keukenapparatuur greeploos uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan een greeploze koelkast of vaatwasser die te openen is met de knock-to-open techniek.

Inspiratie opdoen voor uw greeploze keuken

Bekijk onze keukencollectie, hier hebben we tal van voorbeelden van greeploze keukens. Zo kunt u inspiratie op doen. Vergeet dan ook niet om ons Pinterest account te bekijken met ontzettend veel inspirerende greeploze keukens. Heeft u een idee van uw droomkeuken of wilt u graag verder praten met een aanschafadviseur? Maak dan vrijblijvend een afspraak om u te laten informeren over de mogelijkheden. U bent van harte welkom in het SmartDesign center in Maassluis.

Witte Greeploze Keuken
Zwarte Greeploze Keuken
Rechte Zwarte Keuken
Stijlvolle Keuken
smaakvolle Greeploze Keukens
donkere Greeploze Keuken
SmartDesign Keukenstudio
Geïnteresseerd in een greeploze keuken?

We komen graag bij u langs of kom langs in het SmartDesign center aan de Mozartlaan 334 in Maassluis, waar we met u alle mogelijkheden bespreken.

Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Keuken- en interieurontwerpster Petra Holtkamp

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
Maak een afspraak