Greeploze keukens

Moderne greeploze keuken

Bekijk ons aanbod

Greeploze keukens voor die moderne look in uw huis

De greeploze keuken is een keuken die zich kenmerkt door z’n strakke design. De moderne greeploze keuken die helemaal volgens de laatste trends is ontworpen. Geen handgrepen of opzichtige randjes meer. Geïntegreerd met de nieuwste inbouwapparatuur zijn de greeploze design keukens ook vooruitstrevend functioneel.

Vraag brochure aan

Greeploze keuken

Greeploze keukens vindt u bij SmartDesign Keukenstudio. In onze keukencollectie treft u een heel scala aan moderne greeploze showroomkeukens waarin ontzettend veel mogelijkheden qua opstellingen en keukenbladen zijn. In onze toonzaal vindt u een aantal greeploze keukens van diverse keukenmerken. Bent u benieuwd naar de prijzen van greeploze keukens? Ook daarvoor verwijzen wij u graag naar onze greeploze keukencollectie of maak direct een afspraak.

Greeploze Keukens
Greeploze Keuken
Greeploze Keukens

Afwerkingen en materialen voor uw greeploze keuken

Een greeploze keuken is meestal volledig voorzien van de laatste technieken, zo zijn de greeploze keukenkastjes voorzien van de soft-close techniek en kunt u de keukendeuren eenvoudig openen door in de hoek zacht te drukken, het tip-on systeem. Of geef het keukenblad een unieke print of textuur mee. Tot slot kunt u de greeploze keuken in stijl afmaken met een design kraan zoals de Quooker.

Kom naar onze showroom voor inspiratie

Bekijk onze keukencollectie, hier hebben we tal van voorbeelden van greeploze keukens. Zo kunt u zelf een rustig rondkijken en inspiratie op doen, of maak vrijblijvend een afspraak om u te laten informeren over de mogelijkheden. De keukens liever in het echt zien en voelen? U bent van harte welkom in het SmartDesign center in Maassluis.

witte Greeploze Keukens
hoogglans Greeploze Keuken
moderne Greeploze Keuken
smaakvolle Greeploze Keukens
Greeploze Keukens
Greeploze Keuken
donkere Greeploze Keuken
schuller Greeploze Keuken
Geïnteresseerd in een greeploze keuken?

We komen graag bij u langs of kom langs in het SmartDesign center aan de Mozartlaan 334 in Maassluis, waar we met u alle mogelijkheden bespreken.

Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Verkoopleider André Sas

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
Maak een afspraak