SmartSelect

SmartSelect

Ons huismerk met de beste prijskwaliteitsverhouding

Zoals een restaurateur beschikt over een huiswijn, zo beschikken wij over SmartSelect, ons huismerk.

SmartSelect keuken

Persoonlijk en eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken is waar wij voor staan. Wij willen geen onnodige compromissen hoeven sluiten en voeren daarom ons huismerk SmartSelect. De naam zegt het al: Een slimme keuze. Waarom kiezen voor een SmartSelect keuken? De meerwaarde van SmartSelect is eenvoudig:

de beste prijs-kwaliteitsverhouding

SmartSelect Showroomkeukens

SmartSelect showroomkeukens vindt u alleen bij SmartDesign Keukenstudio. In onze keukencollectie treft u een aantal SmartSelect showroomkeukens maar er zijn ontzettend veel mogelijkheden qua opstellingen en kleuren. Bent u benieuwd naar de SmartSelect prijzen? Ook daarvoor verwijzen wij u graag naar onze SmartSelect keukencollectie.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een SmartSelect keuken? Bekijk dan ons SmartSelect aanbod:

SmartSelect Showroomkeukens
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.