Klassieke keukens

Klassiek en modern gecombineerd

Bekijk ons aanbod

Klassieke keuken volgens de laatste trends?

Download gratis het keukenmagazine en krijg o.a. een indruk van de klassieke keukens.

Bezig met verzenden...
*
*
U kunt nu hieronder de brochure downloaden. Download brochure

Klassieke keuken

Klassieke keukens vindt u bij SmartDesign Keukenstudio. In onze keukencollectie treft u een heel scala aan klassieke showroomkeukens waarin ontzettend veel mogelijkheden qua opstellingen en keukenbladen zijn. In onze toonzaal vindt u een aantal klassieke keukens van diverse keukenmerken. Bent u benieuwd naar de prijzen van klassieke keukens? Ook daarvoor verwijzen wij u graag naar onze klassieke keukencollectie of maak direct een afspraak.

Klassieke keukens, gecombineerd met modern

Nostalgische sferen combineren met de moderne strakke lijnen van nu. Het blijkt een goede combinatie te zijn voor de klassieke keuken. Het geeft u direct dat gevoel van thuiskomen maar dan met de moderne handigheden van nu.

Autentieke apparatuur

Maak uw klassieke keuken compleet met een gietijzeren fornuis met oven en een natuurstenen spoelbak. Afgemaakt met een robuuste smeedijzeren (look) keukenkraan. De praktische moderne apparatuur verwerken we achter de frontjes van uw keukenkast zodat uw klassieke keuken van alle moderne gemakken is voorzien.

Elegantie zit 'm in de sierlijke details

Om een klassieke keuken nog meer eigen te maken kunt u bijvoorbeeld denken aan de unieke fournituren van Dauby. Dit bijzondere merk heeft prachtige handgrepen die net dat sierlijke detail geven om uw klassieke keuken de elegantie mee te geven die het verdient.

Geïnteresseerd in een klassieke keuken?

We komen graag bij u langs of kom langs in het SmartDesign center aan de Mozartlaan 334 in Maassluis, waar we met u alle mogelijkheden bespreken.

Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Opdrachtafwikkelaar Raymond Mosselman

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.