SAFE betaalsysteem, veilig betalen

Geschreven op 3 oktober 2014 door Enno Grinn in Inspiratie

Veilig betalen, zeker van levering. SmartDesign Keukenstudio introduceert het SAFE betaalsysteem als betaalmethode.

SAFE is een betaaldienst die is ontwikkeld door FEET. De dienst is samen met CBW-Mitex ontwikkeld en lost de betalingsproblematiek en het daarmee samenhangende imagoprobleem van de keukenbranche op. Dit alles volgens de geldende financiële wet- en regelgeving en de binnen de branche gebruikelijke gedragscodes zoals de CBW-erkend regeling. SAFE mag slechts aangeboden worden door keukenleveranciers die lid zijn van CBW-MITEX en leveren volgens de algemene voorwaarden CBW-MITEX .

SAFE. Veilig betalen, zeker van levering

De dienst SAFE maakt gebruik van een Stichting Derdengelden. Een Derdengeldrekening is een rekening speciaal voor gelden die aan derden toekomen, zoals bijvoorbeeld de Derdengeldrekening bij de Notaris voor de transactie van een huis. SAFE garandeert dat het geld van de consument wordt beheerd tot het moment dat de keuken thuis is afgeleverd. De leverancier is er zeker van dat de consument over het geld beschikt, de consument heeft de zekerheid dat hij zijn keuken krijgt voordat het bedrag aan de leverancier wordt uitbetaald.

Onderdeel van de dienst is een digitale klachtenprocedure waarmee de consument en de leverancier een hulpmiddel hebben om gestructureerd eventuele klachten op te lossen. Bij een klacht kan de consument een redelijk en billijk deel van de uitbetaling opschorten totdat het probleem is opgelost.

Meer informatie? Kijk dan op de website van SAFE.

Enno Grinn
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak