Buitenkeukens

Outdoor cooking

Bekijk ons aanbod

Interesse in een buitenkeuken?

Ervaar de ultieme buitenkookervaring

Vraag 'boek vooraf' aan

Buitenkeukens van OFYR Cozinha

OFYR staat bekend om zijn veelzijdige en hoogwaardige alternatieven voor traditionele barbecues, waarmee het merk de harten van buitenkookliefhebbers heeft veroverd. Om hun assortiment nog verder uit te breiden, is OFYR Cozinha ontwikkeld. Met deze vakkundig ontworpen buitenkeukens wordt de wereld van buitenkoken naar een nog hoger niveau getild.

ofyr-luxe-buitenkeuken
ofyr-cozinha-luxe-buitenkeuken

Waarom u kiest voor een buitenkeuken

Buitenkeukens worden steeds populairder vanwege de mogelijkheid om buiten te genieten met vrienden en familie tijdens warme zomeravonden. Bij de aanschaf van een buitenkeuken zijn verschillende factoren belangrijk, waaronder materiaal, detail en design. De luxe buitenkeukens van OFYR Cozinha combineren hoogwaardige materialen en doordachte functionele details, zoals voldoende opbergruimte en optionele ingebouwde gootstenen en barbladen.

Beleef ook het buitenkoken

OFYR Cozinha biedt verschillende modellen buitenkeukens, met een basis kookunit of uitgebreid met een kamado. Of u nu een beginner bent of een ervaren kok, voor ieder is er een geschikt model. Geïnteresseerd geworden? Lees hier meer over de modellen. SmartDesign Keukenstudio is erkend dealer van OFYR Cozinha. Kom gerust langs in onze showroom om de buitenkeukens te bewonderen of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

SmartDesign Keukenstudio
ofyr-cozinha
ofyr

We komen graag bij u langs of kom langs in het SmartDesign center aan de Mozartlaan 334 in Maassluis, waar we met u alle mogelijkheden bespreken.

Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Keuken- en interieurontwerpster Petra Holtkamp

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag 'boek vooraf' aan
Maak een afspraak