Keller

Keller

Van Hollandse bodem

In 1937 is het bedrijf gestart in Pijnacker. Inmiddels is Keller uitgegroeid tot een toonaangevend keukenmerk in binnen- en buitenland.

Keller Keukens

Naast de handgemaakte keukens, next125 en het huismerk SmartSelect, is Keller opgenomen als een van de keukenmerken die SmartDesign Keukenstudio voert.
Keller heeft een breed aanbod aan keukens. Van landelijk tot modern en van klassiek tot design. Door dit variërende aanbod is er vaak een keuken die bij uw wensen aansluit.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Keller keuken? Bekijk dan ons Keller aanbod:

Keller keukencollectie

Keller showroomkeukens

Keller showroomkeukens vindt u bij SmartDesign Keukenstudio. In onze keukencollectie treft u een aantal Keller showroomkeukens maar er zijn ontzettend veel mogelijkheden qua opstellingen en kleuren. In onze toonzaal vindt u een paar showroomkeukens van Keller. Bent u benieuwd naar de Keller prijzen? Ook daarvoor verwijzen wij u graag naar onze Keller keukencollectie.

Interesse in een Keller keuken?

Wilt u graag meer weten over Keller of wilt u graag een aantal showroomkeukens van Keller bewonderen? Breng dan een bezoek aan het SmartDesign center of maak direct een vrijblijvende afspraak via de website. Wij hebben dan alle tijd voor u, om de mogelijkheden van Keller te laten zien.

Maak een afspraak
Maak een afspraak