Keller

Keller

Van Hollandse bodem

In 1937 is het bedrijf gestart in Pijnacker. Inmiddels is Keller uitgegroeid tot een toonaangevend keukenmerk in binnen- en buitenland.

Keller Keukens

Naast de handgemaakte keukens, next125 en het huismerk SmartSelect, is Keller opgenomen als een van de keukenmerken die SmartDesign Keukenstudio voert.
Keller heeft een breed aanbod aan keukens. Van landelijk tot modern en van klassiek tot design. Door dit variërende aanbod is er vaak een keuken die bij uw wensen aansluit.

Keller showroomkeukens

Keller showroomkeukens vindt u bij SmartDesign Keukenstudio. In onze keukencollectie treft u een aantal Keller showroomkeukens maar er zijn ontzettend veel mogelijkheden qua opstellingen en kleuren. In onze toonzaal vindt u een paar showroomkeukens van Keller. Bent u benieuwd naar de Keller prijzen? Ook daarvoor verwijzen wij u graag naar onze Keller keukencollectie.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Keller keuken? Bekijk dan ons Keller aanbod:

Keller keukens
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.