Houten keukens op maat

Handgemaakte Houten Keukens

Bekijk ons aanbod

Op maat gemaakte houten keukens

Houten keukens hebben de unieke look van een echte “natuurlijke” keuken. Deze houten keukens worden vaak op maat gemaakt. U heeft dus echt een uniek exemplaar! Door de veelzijdige keuze uit houtsoorten voor uw keukenblad of keukenkasten, kunt u uw keuken volledig aanpassen aan uw interieur.

Vraag 'boek vooraf' aan

Houten keuken op maat

Houten keuken op maat laten realiseren? Bij SmartDesign Keukenstudio adviseren wij u graag bij het samenstellen van uw op maat gemaakte houten keuken. In onze keukencollectie treft u een heel scala aan houten showroomkeukens waarin ontzettend veel mogelijkheden qua opstellingen en keukenbladen zijn. In onze toonzaal vindt u een aantal houten keukens van Keller en maatwerk keukens. Bent u benieuwd naar de prijzen van houten keukens? Ook daarvoor verwijzen wij u graag naar onze houten keukencollectie of maak direct een afspraak.

Op maat gemaakte houten keukens

Er zijn veel aanbieders van op maat gemaakte houten keukens, maar er zijn slechts weinig aanbieders die zich echt specialist mogen noemen. Dit komt door het gebrek aan ervaring en kennis. Elke keuken is immers anders. Het is dan ook belangrijk dat er een goed persoonlijk advies wordt gegeven.

SmartDesign Keukenstudio helpt u graag bij het samenstellen van uw op maat gemaakte houten keuken. Wij begeleiden en leveren al jaren de meest exclusieve keukenprojecten. Wij beperken ons dan ook niet tot het aanbieden van een beperkt aantal leveranciers. Wij zijn er om samen met u uw droomkeuken te realiseren.

Exclusieve materialen voor uw houten keuken

Tegenwoordig zijn de materiaalmogelijkheden voor een op maat gemaakte keuken vrijwel eindeloos. Maar doordat de keuze zo enorm groot is, is het ook moeilijk geworden om te bepalen wat nu wel en niet verstandig is voor uw keuken. De adviseurs van SmartDesign Keukenstudio zijn al jaren actief als keukenspecialist en kunnen u precies vertellen wat de voordelen, maar ook wat de nadelen van de materialen zijn. Zo weet u zeker dat u jaren vooruit kunt met uw op maat gemaakte houten keuken.

SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Landelijke Houten Keuken Op Maat
Maatwerk Keuken Hout
Houten Keukens Op Maat
Barnwood Keuken Op Maat
Geïnteresseerd in een op maat gemaakte houten keuken?

We komen graag bij u langs of kom langs in het SmartDesign center aan de Mozartlaan 334 in Maassluis, waar we met u alle mogelijkheden bespreken.

Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Werkvoorbereider Robert van Oorschot

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag 'boek vooraf' aan
Maak een afspraak