SmartDesign Keukenstudio

Uw keukenspecialist

“Kom uw droomkeuken ontwerpen. Ontdek kleuren, materialen en vormen.”
Keukenontwerper en interieuradviseur Coen van Gilst
Coen van Gilst

SmartDesign Keukenstudio

Zoals een mooi gerecht ontstaat uit de - soms verrassende - combinatie van ingrediënten, kookervaring en de creativiteit om iets te maken uit wat op dat moment voorhanden is, zo ontstaan onze keukens. Dat is niet alleen onze verdienste, daarvan zijn we ons maar al te zeer bewust.

Slim in smaakvol ontwerp

Dat wat onze klanten ons aandragen in de vorm van vragen, wensen, (on)mogelijkheden en uitdagingen, is voor ons het onmisbare vertrekpunt om steeds weer alles uit de kast te halen. Zo doen wij steeds weer nieuwe ervaringen op en verleggen onze creatieve grenzen, zodat we langzamerhand op ons gebied een echte ‘topkok’ worden met een keur aan unieke recepten.

We streven in onze ontwerpen een zeker ‘vernuft’ na: slimme oplossingen die bedrieglijk eenvoudig lijken, alsof ze er altijd al zijn geweest. Een beetje zoals de paperclip, die voor ons ook zo mooi staat voor het belang van ‘samenbrengen’ in het hele proces, namelijk uw en onze inbreng. Het resultaat hiervan voor u betekent kort gezegd 'meer keuken voor minder geld'.

Slim in smaakvol ontwerp

Alles in eigen beheer

SmartDesign Keukenstudio voert alles in eigen beheer voor u uit. Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald zijn. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio: “Slim in smaakvol ontwerp”. Ontdek onze 7 stappen in het keukenproces.

Keukenmontage Maassluis

De vaste partner

Iedereen kent de verhalen wel over wat er allemaal mis kan gaan. Wij bieden een positieve ervaring. Ook veel projectontwikkelaars, aannemers en architecten hebben ervaren dat het anders kan en hebben SmartDesign Keukenstudio tot hun vaste partner gemaakt in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Meer weten over SmartDesignKeukenstudio zakelijk?

design keuken met kooktafel

Interieuradvies

Wij weten dat dit belangrijk voor u kan zijn, een goed aansluitende keuken op de rest van uw interieur. De specialisten, binnen ons team, op dit gebied zijn Coen van Gilst en Stijnie Bakker. Zij geven interieuradvies en begeleiding omdat er steeds meer vraag is naar eenheid in het interieur, een comfortabele balans tussen kamer en keuken. De keuken is steeds meer het middelpunt van wonen geworden, zowel voor lange conversaties, spelletjes met vrienden als broodnodige ontspanning.

Maatwerk keukens

De eerste keukenspeciaalzaak in Nederland

In 1987 opgericht onder de naam SieMatic Keukenstudio B.V. was dit de eerste keukenspeciaalzaak in Nederland die voor u keukens ruimtelijk presenteerde in een fraaie omgeving. SieMatic Keukenstudio ontwikkelde zich tot een betrouwbaar bedrijf. Na verloop van tijd bleek dat met enkel het keukenmerk SieMatic, niet iedereen bediend kon worden.

Er was behoefte aan meer stijlen. Reden voor SieMatic Keukenstudio B.V. om uit te breiden en keukenmerk Keller op te nemen, als ook een eigen huismerk genaamd SmartSelect. Later werd de naam SieMatic Keukenstudio veranderd in Keukenstudio Maassluis. In 2016 namen wij afscheid van het merk SieMatic en verwelkomden wij next125. Sinds november 2019 zijn wij verder gegaan onder de naam SmartDesign Keukenstudio.

Bijzondere Keuken Zwart

Personeel gezocht

Bent u op zoek naar een uitdagende baan als keukenadviseur of keukenmonteur? Bekijk dan onze vacature-pagina en wie weet leren wij elkaar binnenkort beter kennen.

Personeel gezocht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Een kijkje in de keuken bij SmartDesign Keukenstudio. Laat u inspireren door onze prachtige keukens!

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
De zekerheden van SmartDesign Keukenstudio
Lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW)
Officieel FSC® en PECF™ gecertificeerd
Veilig betalen met het SAFE betaalsysteem
Kenmerk “Uw Keukenspeciaalzaak”
Keukenshowrooms met het keurmerk "Uw Keukenspeciaalzaak" zijn er voor mensen die prijs stellen op een deskundig, eerlijk keukenadvies en aan persoonlijke aandacht. Bij Uw KeukenSpeciaalzaak krijgt u nog de vrijheid om in alle rust rond te kijken, advies te vragen, een ontwerp te laten maken en na te denken over de offerte. Geen snelle verkoop of spectaculaire acties, maar vertrouwd en eerlijk op zoek naar een nieuwe keuken die écht helemaal bij u past.
Maak een afspraak