Duurzaam keukenblad

Ecologische voetafdruk

Duurzaam keukenblad met Greengridz

Greengridz

Bent u op zoek naar een duurzaam keukenblad voor uw keuken? Ontdek dan het duurzame Greengridz dat zorgt voor een beperkte ecologische voetdruk. Spelen naast het milieu ook de kwaliteit en prijs voor u een rol bij uw keuze voor een keukenblad? Kies dan voor Greengridz dat wordt verwerkt in TopLaminaat, DecorTop en Fenix keukenbladen.

Greengridz eigenschappen

Greengridz (voorheen Greenpanel) is een basismateriaal voor keukenbladen. Een ander basismateriaal dat wordt gebruikt voor het vervaardigen van keukenbladen is bijvoorbeeld multiplex. Het innovatieve Greengridz is een watervast materiaal en FSC®-gecertificeerd. Hierdoor laat het een kleinere ecologische voetdruk achter in vergelijking met multiplex. Verder deel Greengridz wel dezelfde eigenschappen met multiplex. En het materiaal kan uitstekend worden gecombineerd met alle kleuren van de TopLaminaat, DecorTop en Fenix keukenbladen collectie. En een fijne bijkomstigheid is dat uw keuze voor Greengridz niet duurder uitvalt, dan wanneer u zou kiezen voor multiplex.

Het materiaal wat wordt gebruikt voor Greengridz is een hdf basispaneel met een 4 mm dik boven- en onderblad en daartussen een raster van 3 mm dik. De celstructuur wordt verlijmd met een milieuvriendelijk lijm. Het materiaal kan 100% worden hergebruikt. De maximale afmeting voor een Greengridz keukenblad is 520 x 120 cm en zijn leverbaar in 20,32, 38, 50, 60 of 80 mm dikte. Greengridz is het basismateriaal voor de keukenbladen die afgewerkt worden met TopLaminaat, DecorTop en Fenix.

Voordelen van Greengridz

De voordelen van Greengridz in vergelijking met multiplex is dat het:

  • beter bestand is tegen stoten
  • beter bestand is tegen water
  • lichter en stabieler is
  • voordeliger is

Meer weten over een duurzaam keukenblad?

Wilt u meer weten over een duurzaam keukenblad met Greengridz? Wij geven u graag advies en nodigen u uit in het SmartDesign center. Heeft u vragen over de aanschaf of het vervangen van uw keukenblad? Maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Maak een afspraak

Bijzondere eigenschappen

  • Duurzaam vervaardigd product
  • Materiaal op ecologische basis
  • Houtvezels afkomstig uit gecertificeerde bossen
Maak een afspraak
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Greengridz
SmartDesign Keukenstudio
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
keukenbladen

Kunststof (HPL) keukenblad

HPL staat voor High Pressure Laminate, is opgebouwd uit veel lagen en enorm sterk.

Lees verder
Betonnen keukenblad

Dit natuurlijke materiaal geeft een moderne en minimalistische uitstraling.

Lees verder
Lapitec keukenblad

Lapitec bestaat uit 100% porselein-keramiek en het blad is door-en-door gekleurd.

Lees verder
Bekijk alle keukenbladen
Maak een afspraak