Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij zo goed mogelijk voorbereiden bij de aanschaf van een nieuwe keuken?

Doe genoeg keukeninspiratie op! Bent u op een punt aangekomen dat u graag advies wilt? Maak dan een afspraak of bekijk eerst onze 7-stappenplan: het kopen van een keuken.

Kan ik gratis een brochure aanvragen?

Ja! Bij ons kunt u uw keukenbrochure aanvragen vol met pagina's om u te inspireren met keukentrends en -tips. U ontvangt dit boek bij u thuis op de deurmat. Vraag de keukenbrochure aan.

Wat is SmartDesign?

SmartDesign staat voor meer keuken voor minder geld. Wilt u hier meer over weten? Lees dan meer over ons.

Werken jullie met eigen monteurs?

SmartDesign Keukenstudio werkt met eigen monteurs, namelijk: Jeroen, Rajender, Martin en Aren. Deze heren maken al jarenlang onderdeel uit van het team waardoor ze goed op elkaar zijn ingespeeld. Tevens beschikken ze over enorm veel ervaring om uw keuken probleemloos te installeren en monteren. Wilt u meer weten over onze werkwijze wat betreft keukenmontage?

Welke stappen doorloop ik bij het kopen van een keuken?

Wij hebben dit voor u uitgewerkt in een 7 stappen plan, ga daarvoor naar onze pagina 'het kopen van een keuken'.

Werken jullie ook met interieuradviseurs?

Jazeker! Kijk voor meer informatie op onze pagina over interieuradvies of neem direct contact op met Coen van Gilst of Stijnie Bakker.

Wat is de gemiddelde levertijd van een keuken?

De gemiddelde levertijd van een keuken ligt tussen de 10 tot 12 weken. Dit is afhankelijk van de gekozen onderdelen zoals keukenapparatuur en keukenblad. Wilt u meer weten? Lees dan verder over de levertijd van een keuken.

Welke merken verkoopt SmartDesign ​Keukenstudio?

Voor een overzicht van de merken die wij verkopen verwijzen wij u naar onze merken-pagina. Onze keukenmerken zijn next125, Keller, Schüller en Maatwerk keukens.

Wordt keukenrenovatie uitgevoerd door SmartDesign Keukenstudio?

Ja, bij SmartDesign Keukenstudio is het mogelijk om uw keuken te renoveren. Meer informatie hierover vindt u onder keukenrenovatie.

Waar kan ik mijn producten registreren?

Om aanvullende garantie te krijgen op uw keukenapparatuur, is het van belang om deze apparaten te registreren via de leverancier. Wij hebben een overzicht gemaakt waar u terecht kunt voor uw product-registratie.

Hoe verbind ik mijn keukenapparatuur met de app?

Iedere leverancier heeft zijn eigen methode en daarvoor wijzen wij u graag de weg naar hun instructievideo's, die u begeleiden bij het koppelen van uw keukenapparatuur met uw app. Bekijk de pagina keukenapparatuur met wifi en app.

Maak een afspraak