Veelgestelde vragen

Kan ik gratis een brochure aanvragen?

Ja! Bij ons kunt u uw keukenbrochure aanvragen vol met pagina's om u te inspireren met keukentrends en -tips. U ontvangt dit boek bij u thuis op de deurmat. Vraag de keukenbrochure aan.

Wat is SmartSelect?

SmartDesign is meer keuken voor minder geld. Wilt u hier meer over weten? Lees dan meer over ons.

Werken jullie met eigen monteurs?

SmartDesign Keukenstudio werkt met eigen monteurs, namelijk: Jeroen, Rajender, Martin en Aren. Deze heren maken al jarenlang onderdeel uit van het team waardoor ze goed op elkaar zijn ingespeeld. Tevens beschikken ze over enorm veel ervaring om uw keuken probleemloos te installeren en monteren. Wilt u meer weten over onze werkwijze wat betreft keukenmontage?

Welke stappen doorloop ik bij het kopen van een keuken?

Wij hebben dit voor u uitgewerkt in een 7 stappen plan, ga daarvoor naar onze pagina 'het kopen van een keuken'.

Werken jullie ook met interieuradviseurs?

Jazeker! Kijk voor meer informatie op onze pagina over interieuradvies of neem direct contact op met Coen van Gilst.

Wat is de gemiddelde levertijd van een keuken?

De gemiddelde levertijd van een keuken ligt tussen de 10 tot 12 weken. Dit is afhankelijk van de gekozen onderdelen zoals keukenapparatuur en keukenblad. Wilt u meer weten? Lees dan verder over de levertijd van een keuken.

Welke merken verkoopt SmartDesign ​Keukenstudio?

Voor een overzicht van de merken die wij verkopen verwijzen wij u naar onze merken-pagina. Onze keukenmerken zijn next125, Keller, Schüller en Maatwerk keukens.

Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.