Hoogglans keukens

Strakke hoogglans keukens

Bekijk ons aanbod

Hoogglans keuken, prachtig in combinatie met hout accenten

Hoogglans keukens zijn één van de meeste verkochte keukens, momenteel veel uitgevoerd in combinatie met hout accenten. Geïnteresseerd in een hoogglans keuken?

Vraag 'boek vooraf' aan

Hoogglans keuken

Hoogglans keukens hebben een moderne, minimalistische en luxe uitstraling en geven letterlijk glans aan uw keuken en interieur. Ongekend populair blijft de witte hoogglans keuken, maar ook steeds vaker wordt van de gebaande paden gestapt en wordt er gekozen voor een natuurlijke en pastelkleurige tint. Denk aan taupe, zachtgrijs of zachtgroen. In ons SmartDesign center tonen wij u graag de grote variëteit aan mogelijkheden voor uw hoogglans keuken.

Breng een bezoek aan het SmartDesign center of bekijk eerst online onze inspirerende keukencollectie en ontdek de hoogglans showroomkeukens en collectie keukens. Bij de binnenkijker ontdekt u onze gerealiseerde keukenprojecten. Uiteraard dient dit enkel ter inspiratie, want samen ontwerpen wij u slimme en smaakvolle keuken.

Hoogglans Keukens
Hoogglans Keuken
Hoogglans Keuken

Moderne hoogglans keuken

Een moderne hoogglans keuken is pas compleet met een uitgebreide set inbouwapparatuur. Als u wilt is de keukenapparatuur zelfs ook greeploos uit te voeren, voor een extra strak resultaat. Een moderne hoogglans keuken kenmerkt zich door het strakke lijnenspel en het minimalistische karakter. Bent u daar naar op zoek? Breng dan zeker een bezoek aan het SmartDesign center in Maassluis.

Witte hoogglans keuken met hout accenten

Een veelvoorkomende wens is de witte hoogglans keuken met hout accenten. Ons uitgebreide assortiment biedt meer dan genoeg opties om uw droomkeuken te realiseren. Of dit nu wit met licht of donkerhout is. Wij denken - indien gewenst - mee met uw interieur smaak en proberen aansluiting te vinden voor een prachtig resultaat.

Aandachtspunten bij de aanschaf van een hoogglans keuken

Greeploze, hoogglans keukens worden (voor het zicht) vaker schoongemaakt dan bijvoorbeeld een houten keuken. Denk daarom bijvoorbeeld aan een combinatie van hoge houten kasten en een hoogglans kookeiland.

Kies de keuken die past bij de rest van uw interieur. SmartDesign Keukenstudio helpt u graag de juiste keuze maken! Met onze jarenlange ervaring en alle disciplines onder één dak weet u zeker dat u van ontwerp tot oplevering een keukenpartner heeft gevonden die volledig met u meedenkt.

Witte Hoogglans Keuken
Blauwe Hoogglans Keuken
Strakke Hoogglans Keuken
Witte Hoogglans Hoekkeuken
greeploze Hoogglans Keuken
hoogglans greeploze keuken
Geïnteresseerd in een hoogglans keuken?

We komen graag bij u langs of kom langs in het SmartDesign center aan de Mozartlaan 334 in Maassluis, waar we met u alle mogelijkheden bespreken.

Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Keukenontwerper en interieuradviseur Coen van Gilst

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag 'boek vooraf' aan
Maak een afspraak