Hoogglans keukens

Strakke hoogglans keukens

Bekijk ons aanbod

Hoogglans keuken, prachtig in combinatie met hout accenten

Hoogglans keukens zijn één van de meeste verkochte keukens, momenteel veel uitgevoerd in combinatie met hout accenten. Geïnteresseerd in een moderne keuken?

Vraag brochure aan

Hoogglans keuken

Hoogglans keukens vindt u bij SmartDesign Keukenstudio. In onze keukencollectie treft u een heel scala aan hoogglans showroomkeukens waarin ontzettend veel mogelijkheden qua opstellingen, kleuren en keukenbladen zijn. In onze toonzaal vindt u een aantal hoogglans keukens van diverse keukenmerken. Bent u benieuwd naar de prijzen van hoogglans keukens? Ook daarvoor verwijzen wij u graag naar onze hoogglans keukencollectie of maak direct een afspraak.

Hoogglans Keukens
Hoogglans Keuken
Hoogglans Keuken

Moderne hoogglans keuken

Om het uiterlijk van uw hoogglans keuken zo strak mogelijk te houden wordt zoveel mogelijk inbouwapparatuur gebruikt en indien mogelijk wordt deze verborgen met deurtjes. Door alle apparatuur te integreren behoudt u zo de strakke look van uw moderne hoogglans keuken.

Een witte hoogglans keuken is waar meestal het eerst aan wordt gedacht, maar denk ook is aan een hoogglans uitvoering in het antraciet, wijnrood of zelfs zwart.

Aandachtspunten bij de aanschaf van een hoogglans keuken

Een greeploze, hoogglans keuken zal (voor het zicht) vaker schoongemaakt moeten worden dan bijvoorbeeld een houten keuken. Denk daarom bijvoorbeeld aan een combinatie van hoge houten kasten en een hoogglans aanrechtkast. Kies de keuken die past bij de rest van uw interieur, SmartDesign Keukenstudio helpt u graag de juiste keuze maken!

witte Hoogglans Keuken
Witte Hoogglans Keukens
Hoogglans Witte Keuken
Hoogglans Keukens
greeploze Hoogglans Keuken
hoogglans greeploze keuken
Geïnteresseerd in een hoogglans keuken?

We komen graag bij u langs of kom langs in het SmartDesign center aan de Mozartlaan 334 in Maassluis, waar we met u alle mogelijkheden bespreken.

Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Keukenmonteur Rajender Soekhlal

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
Maak een afspraak