RVS keukenblad

Een rvs keukenblad kan wel dertig jaar meegaan

Een rvs keukenblad kan wel dertig jaar meegaan

Bent u op zoek naar een passend RVS werkblad voor uw keuken, SmartDesign Keukenstudio helpt u graag op weg. U heeft bij ons de keuze uit diverse topmerken voor ieder budget. Laat u inspireren op de website of bezoek onze keukenstudio en laat u verrassen door het grote assortiment. Ook vertellen we u graag naar alle mogelijkheden voor uw keuken.

Een roestvrij stalen werkblad (RVS) geeft uw keuken een tijdloze uitstraling. Het is zeer hygiënisch, watervast en kan zowel tegen hoge als lage temperaturen.

Bij goed onderhoud kan een rvs keukenblad wel dertig jaar meegaan. Het aanbod is groot. U kunt kiezen voor een gematteerd rvs werkblad of een variant met een satijnglans en u heeft de keuze uit diverse diktes, vormen en reliëfs.

Interesse in een RVS keukenblad?

Bent u geïnteresseerd in een nieuw RVS werkblad of het vervangen van uw bestaande aanrechtblad? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw werkblad maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Bijzondere eigenschappen

  • Hoge mate van waterdichtheid
  • Hoge mate van hygiëne
  • Hoge mate van hittebestendigheid
  • Eenvoudig onderhoud
  • Stoere tijdloze uitstraling
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
keukenbladen

Dekton keukenblad

Door de speciale manier waarop een Dekton werkblad tot stand komt - onder hoge druk...

Lees verder
Kunststof (HPL) keukenblad

HPL staat voor High Pressure Laminate, ook wel laminaat of kunststofplaat genoemd....

Lees verder
AluSplash achterwand

AluSplash is een hoogwaardig aluminium-plaatmateriaal dat kan worden toegepast als...

Lees verder
Bekijk alle keukenbladen
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.