RVS keukenblad

Een rvs keukenblad kan wel dertig jaar meegaan

Een rvs keukenblad kan wel dertig jaar meegaan

Bent u op zoek naar een passend RVS werkblad voor uw keuken, SmartDesign Keukenstudio helpt u graag op weg. U heeft bij ons de keuze uit diverse topmerken voor ieder budget. Laat u inspireren op de website of bezoek onze keukenstudio en laat u verrassen door het grote assortiment. Ook vertellen we u graag naar alle mogelijkheden voor uw keuken.

Een roestvrij stalen werkblad (RVS) geeft uw keuken een tijdloze uitstraling. Het is zeer hygiënisch, watervast en kan zowel tegen hoge als lage temperaturen.

Bij goed onderhoud kan een rvs keukenblad wel dertig jaar meegaan. Het aanbod is groot. U kunt kiezen voor een gematteerd rvs werkblad of een variant met een satijnglans en u heeft de keuze uit diverse diktes, vormen en reliëfs.

Interesse in een RVS keukenblad?

Bent u geïnteresseerd in een nieuw RVS werkblad of het vervangen van uw bestaande aanrechtblad? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw werkblad maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Bijzondere eigenschappen

  • Hoge mate van waterdichtheid
  • Hoge mate van hygiëne
  • Hoge mate van hittebestendigheid
  • Eenvoudig onderhoud
  • Stoere tijdloze uitstraling
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
keukenbladen

Lapitec keukenblad

Het bijzondere aan Lapitec is het door en door gekleurde materiaal wat zorgt voor een...

Lees verder
Glazen Keukenblad

Solid Glass is blank glas dat thermisch gehard is. Geeft een bijzondere en...

Lees verder
Top Core keukenblad

Top Core® is een dikke laminaat die bestaat uit een gekleurde bovenlaag met daaronder...

Lees verder
Bekijk alle keukenbladen
Maak een afspraak