RVS keukenblad

Een rvs keukenblad kan wel dertig jaar meegaan

Een rvs keukenblad kan wel dertig jaar meegaan

Overweegt u een RVS keukenblad voor uw keuken? Wij adviseren u graag over het ideale keukenblad dat past bij uw kook- en leefgewoonten in de keuken.

RVS eigenschappen

RVS ontstaat door diverse metaalsoorten te smelten en met elkaar te mengen. De belangrijkste elementen zijn nikkel en chroom. Waar chroom zorgt voor de glans aan rvs, zorgt nikkel ervoor dat roestvast is. RVS kan namelijk wel degelijk roesten, alleen aan het oppervlak, door langdurig contact met onedele metalen. Verder is rvs een zorgeloos materiaal.

Een roestvast stalen werkblad (rvs) geeft uw keuken een industrie uitstraling. Het is zeer hygiënisch, watervast en kan zowel tegen hoge als lage temperaturen.

Bij goed onderhoud kan een rvs keukenblad wel dertig jaar meegaan. De mogelijkheid in variatie is groot. Kies bijvoorbeeld voor een gematteerd rvs keukenblad of een variant met een satijnglans. Ook heeft u de keuze uit diverse diktes, vormen en reliëfs.

Warmgewalst massief rvs keukenblad

Relatief nieuw is het warmgewalste rvs keukenblad van 4 mm dik. Doordat het wordt warmgewalst ontstaat een natuurlijke uitstraling. Het blad is matter en de structuur is uniek.

Interesse in een RVS keukenblad?

Bent u geïnteresseerd in een rvs keukenblad of het vervangen van uw bestaande aanrechtblad? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw werkblad maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Maak een afspraak

Bijzondere eigenschappen

  • Hoge mate van waterdichtheid
  • Hoge mate van hygiëne
  • Hoge mate van hittebestendigheid
  • Eenvoudig onderhoud
  • Stoere tijdloze uitstraling
Maak een afspraak
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
keukenbladen

Massief hout keukenblad

Massief houten keukenbladen creëren een geweldige sfeer in uw keuken.

Lees verder
Fenix NTM Keukenblad

Fenix NTM is voorzien van een nanotech-coating dat zorgt voor een matte uitstraling.

Lees verder
TopCore keukenblad

TopCore® is een duurzaam dik laminaat en voorzien van een decoratieve toplaag.

Lees verder
Bekijk alle keukenbladen
Maak een afspraak