Beoordelingen

Wij zijn fan van onze klanten!

Plaats een beoordeling
Caroline
Caroline

“Ik ben erg blij geworden van SmartDesign Keukenstudio. In de showroom staan veel mooie en diverse keukens. Er wordt meegedacht en geadviseerd in plaats van gepusht, het budget...”

Huug en Lida van Rijn
Huug en Lida van Rijn

“Wij zijn zeer te spreken over het gehele traject van aankoop tot en met plaatsing van onze keuken. In een intakegesprek konden we onze wensen m.b.t. de nieuwe keuken kenbaar...”

A. Verburg
A. Verburg

“We hebben een keuken gekocht bij SmartDesign Keukenstudio en zijn zeer tevreden. Ze hebben een prachtige keuken geleverd; geheel naar onze wens en goede kwaliteit. De monteurs...”

M. en E. Duson
M. en E. Duson

“We gingen voor een nieuwe keuken naar keukenstudio Maassluis. Gingen er totaal blanco in. Hebben onze wensen doorgeven. Hiermee zijn zij professioneel en creatief mee aan de...”

B. Blankespoor
B. Blankespoor

“Na het maken van een afspraak zijn wij goed geholpen door Ferry. Wij waren nog op zoek naar hoe wij de keuken wilden indelen en Ferry heeft met alle plezier twee verschillende...”

Fam. Panhuis
Fam. Panhuis

“Na meerdere fijne gesprekken, waarvoor uitgebreid de tijd werd genomen, is onze keuken volledig naar wens geplaatst. We zijn zeer tevreden over de vakkundigheid van de mensen...”

Pagina 1 van 39
Maak een afspraak