Beoordelingen

Onze klanten aan het woord

Plaats een beoordeling
Agnes van Buuren
Agnes van Buuren

“Na een telefoontje snel de kapotte scharnieren van een keukenkastje vervangen en het stellen van lade / losse geleider uitgevoerd. In 10 minuten uitgevoerd door monteur Arren...”

Bob & Liesbeth
Bob & Liesbeth

“Onze Next125 keuken is supernetjes en secuur geplaatst. Speciaal compliment voor Aren Melissant! Service na plaatsing (deurtje stellen) snel en vriendelijk uitgevoerd....”

Roel Voerman
Roel Voerman

“Vanaf het begin zijn wij zeer goed geadviseerd door Olaf Blom. Hij heeft een prachtige keuken voor ons ontworpen. Ook de installatie is perfect uitgevoerd. We hebben...”

Martin Schuurmans
Martin Schuurmans

“Vanaf het eerste (kennismaking-) gesprek met André Sas zijn we meegenomen in de vele mogelijkheden welke Smartdesign biedt. Wij hebben o.b.v. onze wensen samen met André...”

Fam. Rego
Fam. Rego

“Wij zijn zeer tevreden met onze keuken. Wij wisten van tevoren niet precies wat we wilden, maar met de hulp van Coen is het gelukt om onze droomkeuken te realiseren. Coen...”

Wendy Krijgsman
Wendy Krijgsman

“Waar anderen zeiden dat ik een vaatwasser wel kon vergeten in mijn superkleine keukentje waar ook nog eens een was- en droogmachine zouden moeten staan, zag Olaf Blom van...”

Pagina 1 van 46
Maak een afspraak