Beoordelingen

Onze klanten aan het woord

Plaats een beoordeling
Alyssa Wang
Alyssa Wang

“Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken. Goede service, met dank aan Coen! Hij heeft veel tijd in gestoken om een mooi keuken neer te zetten.”

Roland van der Linden
Roland van der Linden

“Wij hebben onze Next125 keuken laten plaatsen in mei 2022. We zijn zeer tevreden over het ontwerp en de advisering daarover. Stapje voor stapje zijn we tot het definitieve…”

Fam. Berkhout
Fam. Berkhout

“Vanaf de eerste mail die ik stuurde tot het laatste deurtje die geplaatst werd was het contact en de service ontzettend fijn en duidelijk. Er was een klein probleempje met de…”

H.Struyk
H.Struyk

“12 jaar geleden een keuken bij deze firma gekocht en door hen laten plaatsen. We waren toendertijd al zeer tevreden over de advisering bij de aanschaf en de montage. Kort…”

Fam Vijverberg
Fam Vijverberg

“Van advies tot installatie én nazorg een top bedrijf. Coen heeft ons enorm goed geholpen met het ontwerp en het advies over wat wel of wat juist niet te doen. Hij voelde onze…”

Thea wubben
Thea wubben

“Ik ben erg blij met de nieuwe opstelling van de keuken. Voorheen was mijn keuken klein en niet handig ingedeeld. Het nieuwe ontwerp biedt veel meer ruimte mede door dat er…”

Pagina 1 van 54
Maak een afspraak