Beoordelingen

Wij zijn fan van onze klanten!

Plaats een beoordeling
W. Assenberg
W. Assenberg

“Wij kwamen bij de keukenstudio via mijn zwager bij het eerste bezoek was voor ons al heel duidelijk hier kopen wij onze keuken en wel om de volgende reden er werd op...”

J. van Boheemen
J. van Boheemen

“Een paar jaar geleden hebben wij bij de Keukenstudio een Keller keuken gekocht. Vandaag is er een monteur langs geweest om nog twee extra korven in onze keuken te plaatsen...”

Van der Sande
Van der Sande

“Wat hebben wij een prachtige next125 keuken! Coen van Gilst heeft ons heel deskundig met veel kennis van interieur geadviseerd! De montage verliep ook heel voorspoedig, alleen...”

M. van Zwieten
M. van Zwieten

“Wij hebben een keuken gekocht bij smart design keuken studio. Echt een aanrader. Goede begeleiding bij keuze van keuken en apparatuur waarbij je als klant centraal wordt...”

Suzanne Slappendel
Suzanne Slappendel

“We hebben een prachtige keuken gekocht waarbij Coen ons erg goed heeft geholpen. De keukenmonteur was een vakman die zeer secuur en netjes werkte. Ook de nazorg was erg goed!”

Fam. Leerdam
Fam. Leerdam

“Wij zijn sinds november 2019 de trotse bezitters van een mooie nieuwe keuken. Vanaf het moment in de showroom tot en met het plaatsen van de keuken en de nazorg een dikke 10....”

Pagina 1 van 44
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.