Beoordelingen

Onze klanten aan het woord

Plaats een beoordeling
Klanten beoordelen ons met een
9.8
Andre & Astrid

“We waren na 20 jaar wel weer toe aan een nieuwe keuken maar waar ga je beginnen? Middels de ervaringen op Qasa terechtgekomen bij SmartDesign keukenstudio. Afspraak gemaakt…”

René van Gorp

“De plaatsing van onze keuken was fantastisch! Het begon al met het vriendelijke personeel dat vanaf het begin naar onze wensen luisterde en zelfs een gedetailleerde…”

Stefan en Debby

“We zijn van advies tot en met plaatsing van de keuken heel goed begeleid en geholpen. Aan alles is gedacht, juist de dingen waar je zelf niet bij stilstaat, wordt aan…”

Tariq Santoe

“Voor onze nieuwbouw waren we opzoek naar een keuken met specifieke wensen. Bij veel keukenboeren niet geslaagd tot we belande bij SmartDesign Keukenstudio. Hier zijn we met…”

Nicole Ammerlaan

“Coen heeft een heel mooi ontwerp gemaakt voor onze nieuwe keuken. Het proces van ontwerp tot plaatsing verliep erg soepel en een tussentijdse aanpassing was ook geen…”

Jan willem Doelman

“Wij hebben een keuken gekocht bij Smartdesign Keukenstudio in maart en deze is half augustus geplaatst. In de tussen liggende periode heel fijn contact gehad kregen altijd…”

Pagina 1 van 68
Maak een afspraak