Beoordelingen

Onze klanten aan het woord

Plaats een beoordeling
Gaby Buijs
Gaby Buijs

“De Heer Aren Melissant kwam onlangs langs om een paar deurtjes bij te stellen. Niet alleen werden de deurtjes keurig weer gecorrigeerd, maar tegelijkertijd kregen we ook...”

Agnes van Buuren
Agnes van Buuren

“De heer Aren Melissant van Smart Design kwam vandaag op ons verzoek langs om wederom naar een kapotte ladedemper van een keukenlade te kijken. Keuken in 2008 bij Smart Design...”

Dick en Clara Rosman
Dick en Clara Rosman

“De heer Aren Melissant van Smart Design kwam gisteren op ons verzoek langs om een kleine reparatie uit te voeren aan sluiting van een boven kastje. Daarna heeft hij alle...”

Jeanette Balm
Jeanette Balm

“Het is al bijna 1 jaar geleden dat mijn keuken werd geplaatst in mei 2021. Het advies van Coen was precies wat ik graag wilde. Dat hij mij zou uitdagen, want ik had zelf al...”

Familie Knipping
Familie Knipping

“Onze eerste vraag was of we de bestaande keuken konden moderniseren. Met behulp van de duidelijke en enthousiaste informatie van André waren we er al snel van overtuigd dat...”

Jessica Vroegindeweij- Gouweleeuw
Jessica Vroegindeweij- Gouweleeuw

“Coen van Gilst heeft ons prettig geholpen met de keuze van een mooie keuken. Coen is ervaren en geeft het aan als iets niet kan of past. De keuken is ook door Smart design...”

Pagina 1 van 52
Maak een afspraak