Beoordelingen

Onze klanten aan het woord

Plaats een beoordeling
Klanten beoordelen ons met een
9.8
Familie Dijkxhoorn

“Zeer goed geholpen door dhr. Mosselman. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en prima advies gegeven. De keuken is dan ook precies geworden zoals wij het bedoelde. Wij…”

fam. van Erk

“Ons doel was een NEX125 keuken voor onze nieuwbouw woning. We zijn bij 3 verschillende vergelijkbare zaken geweest waarbij SmartDesign de doorslag heeft gegeven. Niet vanwege…”

Fam. de Lange

“Wij zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe keuken. Vanaf het 1e adviesgesprek t/m de oplevering/installatie van de keuken is er zeer hoge kwaliteit geleverd: heel…”

Annette

“Wij hebben voor de 2e keer gekozen voor Smartdesign keukenstudio. De ervaring met onze vorige keuken leert dat de service achteraf uitmuntend is. Het ontwerp van de keuken is…”

Michelle

“Onwijs blij met onze keuken. Echte eyecatcher midden in onze woonkamer. Wij zijn fantastisch geholpen door Stijnie. Uitgebreid de tijd genomen om al onze wensen door te…”

Ed en Cobie Bergmans

“Fijne zaak met goede kwaliteit materialen. Oude keuken zorgvuldig verwijderd binnen 1 dag en nieuwe onderdelen werden dezelfde dag geleverd. Deze werd in 2 dagen keurig…”

Pagina 1 van 71
Maak een afspraak