Beoordelingen

Onze klanten aan het woord

Plaats een beoordeling
Emmy Prins-v.d. Lugt
Emmy Prins-v.d. Lugt

“Mijn grote woonkamer had, als nadeel, een veel te kleine keuken met weinig lichtinval. Coen van Gilst heeft dat uitstekend opgelost door de keuken uit te breiden en te...”

Roy
Roy

“SmartDesign maakt zijn reputatie waar. Gedurende het gehele traject van het uitzoeken/ontwerpen van de keuken tot een het plaatsen ervan verliep alles perfect. Een...”

Conny Tielrooij
Conny Tielrooij

“Vakmanschap met een grote V. Daar staat SmartDesign Keukenstudio voor. Van ontwerp en advies door Coen van Gilst, opmeten en installatietekeningen door Raymond Mosselman,...”

A.J. van der Rhee
A.J. van der Rhee

“Nieuwe keuken, heel blij mee. Samenwerking met de werknemers van Smart Design was heel fijn. Het plaatsen is geheel volgens de door Smart Design gemaakte planning verlopen....”

A. Kick
A. Kick

“Wauw, wat een plaatje! Bij onze zoektocht naar een keuken zijn we bij Smart Design terecht gekomen. Direct werden we deskundig en geduldig geholpen door Andre. Bij alle keuzes...”

Lia en Jan Vink
Lia en Jan Vink

“Op aanraden van een oud-collega, die al twee keer een keuken had gekocht bij Smart Design, kwamen wij vorig jaar in Maassluis terecht. Eerst eens even zelf rondgelopen in de...”

Pagina 1 van 48
Maak een afspraak