Beoordelingen

Wij zijn fan van onze klanten!

Plaats een beoordeling
Kloppenburg / Nieuwstraten
Kloppenburg / Nieuwstraten

“Na 30 jaar samen met een adviseur een nieuwe keuken samengesteld op hetzelfde adres als waar de vorige is besteld . We troffen daar een telg aan uit een familie van...”

Yvonne en Kees
Yvonne en Kees

“Wij hadden al voorwerk gedaan en onze wensen voor onze keuken al klaar. Toch nog enkele aanpassingen gemaakt in het ontwerp en materialen uitgezocht samen met André van der...”

Paula en Bianca
Paula en Bianca

“Voor een niet standaard oud huis zochten we een keuken die op zou gaan in de ruimte. Een centrale plek in huis waar je niet het gevoel hebt in de keuken te staan. Samen met...”

W. van der Steen
W. van der Steen

“Tijdens een lange oriëntatieperiode voor een nieuwe keuken in bladen en bezoeken aan speciaalzaken, kwam ik ook bij SmartDesign. Een eerste oriëntatiebezoek verliep positief....”

R. Rutgrink
R. Rutgrink

“Wij hebben door SmartDesign Keukenstudio een keuken laten ontwerpen en installeren. Van ontwerp tot realisatie zijn we bijzonder goed en vakkundig geholpen. Coen en zijn...”

Donkervoort
Donkervoort

“Mooie keuken gekocht; goede service; luisteren naar de klant! Kan deze keukenzaak van harte aanbevelen! Keuken perfect gemonteerd.”

Pagina 1 van 43
Maak een afspraak