Moderne keukens

Keukens met strakke lijnen

Bekijk ons aanbod

Een moderne keuken volgens de laatste trends kopen? Dat is mogelijk!

Bij een moderne keuken denkt u natuurlijk meteen aan een strakke vaak witte keuken met veel rechte lijnen. De keukenkasten zijn greeploos en de inbouwapparatuur past perfect bij het design van de moderne keuken. Tegenwoordig krijgt de moderne keuken een nieuwe betekenis door de verscheidenheid aan materialen en kleuren.

Vraag 'boek vooraf' aan

Moderne keukens

Moderne keukens vindt u bij SmartDesign Keukenstudio. In onze keukencollectie treft u een heel scala aan moderne showroomkeukens waarin ontzettend veel mogelijkheden qua opstellingen en kleuren zijn. In onze toonzaal vindt u een aantal moderne keukens van merken als Keller, next125 en SmartSelect. Bent u benieuwd naar de prijzen van moderne keukens? Ook daarvoor verwijzen wij u graag naar onze moderne keukencollectie.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een moderne keuken? Bekijk dan ons moderne keukenaanbod of maak direct een afspraak.

Moderne Keukens
Moderne Keuken
Moderne Keukens

Moderne keuken samenstellen

Bij het samenstellen van uw moderne keuken is advies erg belangrijk. Een goede keukenspecialist kan u precies vertellen wat de levensduur van de verschillende materialen is en of een werkblad ook echt krasbestendig is. Wij leveren de merken voor een moderne keuken zoals next125, Keller en SmartSelect. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hoogglans afwerking, een kunststof of composiet werkblad en spoelbak voor uw keuken.
Ook kan de aanschafadviseur samen met u de geschikte keukenapparatuur van diversen merken en prijscategorieën selecteren aan de hand van uw wensen.

​Moderne keukens maar met karakter en uitstraling

Een moderne keuken kan vaak saai en kleurloos overkomen. Doordat SmartDesign Keukenstudio niet alleen meedenkt over uw keukenindeling maar ook of de keuken wel aansluit bij de rest van het interieur, krijgt u een volledig beeld van uw eventuele toekomstige keuken.

Moderne Keuken
Moderne Keukens
edelstaallook moderne keuken
zwarte moderne Keuken
lichtgrijze keuken modern
moderne donkere keuken
strakke modern keuken
bruine Moderne Keuken
keuken modern
modern keukenontwerp
witte Moderne Keuken
Geïnteresseerd in een moderne keuken?

We komen graag bij u langs of kom langs in het SmartDesign center aan de Mozartlaan 334 in Maassluis, waar we met u alle mogelijkheden bespreken.

Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Hoofd opdrachtafwikkeling Raymond van Oorschot

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag 'boek vooraf' aan
Maak een afspraak