Top Core keukenblad

Zeer stevig en compact en daardoor stootvast

Zeer stevig en compact en daardoor stootvast

Bent u op zoek naar een passend Top core werkblad voor uw keuken, SmartDesign Keukenstudio helpt u graag op weg. U heeft bij ons de keuze uit diverse topmerken voor ieder budget. Laat u inspireren op de website of bezoek onze keukenstudio en laat u verrassen door het grote assortiment. Ook vertellen we u graag naar alle mogelijkheden voor uw keuken.

Top Core® is een dikke laminaat die bestaat uit een gekleurde bovenlaag met daaronder enkele lagen met fenolhars geïmpregneerd krachtpapier. De kenmerkende zwarte kern van het blad ontstaat door het aantal lagen papier. Onder hoge druk en temperatuur worden deze lagen samengeperst tot een plaat van 10 mm. Uiteindelijk wordt het blad afgewerkt met een overlay die de oppervlaktestructuur bepaald.

Top Core® is zeer stevig en compact en daardoor stootvast. Het blad is even kras- en slijtvast als HPL. Het gesloten oppervlak zorgt ervoor dat het werkblad bijzonder watervast, hygiënisch en eenvoudig te reinigen is

Interesse in een Top Core® keukenblad?

Bent u geïnteresseerd in een nieuw Top core werkblad of het vervangen van uw bestaande aanrechtblad? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw werkblad maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Bijzondere eigenschappen

  • Lage mate van vochtabsorptie
  • Hoge mate van kras- en slijtvast vermogen
  • Onderhoudsvriendelijk materiaal
  • Duurzaam materiaal
  • Hoge mate van stootvast vermogen
  • Geschikt voor pitt cooking
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
keukenbladen

Massief hout keukenblad

Massief houten keukenbladen creëren een geweldige sfeer in uw keuken.

Lees verder
AluSplash achterwand

AluSplash is een hoogwaardig aluminium-plaatmateriaal dat kan worden toegepast als...

Lees verder
Betonnen keukenblad

Dit natuurlijke materiaal geeft een moderne en minimalistische uitstraling en is...

Lees verder
Bekijk alle keukenbladen
Maak een afspraak