Fenix NTM Keukenblad

Extreem mat en zijdezacht

Fenix NTM

Een mat, strak en zijdezacht keukenblad voor uw keuken? Fenix NTM is een prachtig keukenblad en onderscheidt zich op veel esthetische vlakken van de andere keukenbladen. Dit keukenblad past goed in verschillende keukens maar met name in een exclusieve, strakke of design keuken.

Fenix NTM is extreem mat en dankzij de nanotech-coating toplaag voelt het oppervlak zacht aan. Door de speciale toplaag blijven er vrijwel geen vingerafdrukken achter op uw aanrecht en kleine krasjes herstellen zichzelf na het reinigen van dit werkblad. En een aangenaam feitje bevindt zich binnenin het blad. Deze is namelijk gemaakt van duurzaam materiaal waardoor u uw steentje bijdraagt aan het milieu. Ontdek meer over een duurzaam keukenblad.

Nanotech-coating Fenix NTM

Het keukenblad Fenix NTM bestaat uit geïmpregneerd kraftpapier met thermohardende harsen. Wat Fenix NTM bijzonder maakt is de toplaag, voorzien van een nanotech-coating. De nanotech-coating heeft een bijzondere eigenschap die ervoor zorgt dat het blad erg mat is, geen licht reflecteert en vrijwel geen vingerafdrukken achterlaat. Ook beschikt het over een zelfherstellend vermogen om kleine krasjes te laten verdwijnen.

Door de speciale afwerking - waardoor de rand van hetzelfde materiaal is als het blad zelf - krijgt het keukenblad een massieve uitstraling. De rand kan 10 - 100 mm dik zijn.

Onderhoud Fenix NTM

Het onderhoud van een Fenix NTM keukenblad is grotendeels gelijk aan andere keukenbladen. Neem het blad af met een sopje en droog het na met een doek. Ontstaan er kleine krasjes op het blad? Gebruik dan een wondersponsje om de krasjes te laten verdwijnen.

Fenix NTM keukenblad kopen?

Bent u geïnteresseerd in een nieuw Fenix NTM keukenblad of het vervangen van uw bestaande aanrechtblad? Wij geven u graag advies en nodigen u uit in onze keukenstudio! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw werkblad maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Bijzondere eigenschappen

  • Speciale Nanotech-coating
  • Zijdezachte oppervlakte
  • Zekere mate van zelfherstellend vermogen
  • Hoge mate van antibacteriële eigenschappen
  • Extreem mat oppervlak
  • Nagenoeg geen vingerafdrukken
  • Behoorlijk vormvast, stootvast en schuurvast
  • Hoge mate van hygiëne
  • PITT Cooking is mogelijk
Maak een afspraak
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
keukenbladen

Keramiek keukenblad

Keramiek kan op een matte of juist hoogglans gepolijste manier worden afgewerkt.

Lees verder
AluSplash achterwand

AluSplash is een hoogwaardig aluminium-plaatmateriaal voor de achterwand.

Lees verder
Duurzaam keukenblad

Keukenbladen die bestaan uit het basismateriaal Greengridz, een duurzaam alternatief.

Lees verder
Bekijk alle keukenbladen
Maak een afspraak