Uw Keukenspeciaalzaak

Speciaal voor u

SmartDesign Keukenstudio heeft het keurmerk van Uw Keukenspeciaalzaak in ontvangst mogen nemen!

Uw Keukenspeciaalzaak keurmerk

Het keurmerk Uw Keukenspeciaalzaak wordt eens per jaar uitgereikt aan keukenspeciaalzaken die voldoen aan de voorwaarden van het keurmerk. Dit alles om u, de klant, zo goed mogelijk te bedienen en een goede ervaring te bieden bij de keukenspecialist.

Een aantal van de voorwaarden voor het keurmerk zijn:

  • De beste condities
  • Goed opgeleide vakmensen
  • Relevante merken tegen eerlijke prijzen
  • Uitgerust met het CBW-garantie
  • Een gemiddelde klantwaardering van een 8,0 en hoger

SmartDesign Keukenstudio voldoet ook dit jaar aan deze voorwaarden en heeft daarom het Uw Keukenspeciaalzaak keurmerk 2020 in ontvangst mogen nemen.

Keurmerk is bevestiging voor de consument

Al jarenlang beoordeeld Uw Keukenspeciaalzaak - speciaal voor de consument - welke keukenspeciaalzaken (en leveranciers) het keurmerk verdienen, een houvast voor de consument die soms door de bomen het bos niet meer ziet. Jaarlijks worden partners en keukenspeciaalzaken beoordeeld op een aantal kernvoorwaarden. Als hieraan wordt voldaan, ontvangt de keukenspeciaalzaak of leverancier het keurmerk.

Puur en alleen voor de consument, zodat hij er zeker van kan zijn dat hij eerlijk en deskundig wordt geadviseerd bij de aanschaf van zijn keuken in de betreffende keukenspeciaalzaak.

Wilt u meer weten over het keurmerk van Uw Keukenspeciaalzaak? Bekijk dan de website van Uw Keukenspeciaalzaak.

Slim in smaakvol ontwerp

Bij ons kunt u met een gerust hart terecht voor uw keuken. Bent u nog niet overtuigd door het keurmerk alleen? Neem dan een kijkje bij de beoordelingen die klanten achterlieten. Graag overtuigen wij u door kennis te maken met ons, u bent meer dan welkom in ons SmartDesign center in Maassluis.

Contact

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.