Tijdloze keukens

Eindeloos genieten van uw keuken

Bekijk ons aanbod

Tijdloze keuken volgens de laatste trends?

Download gratis het keukenmagazine en krijg o.a. een indruk van de tijdloze keukens.

Bezig met verzenden...
*
*
U kunt nu hieronder de brochure downloaden. Download brochure

Tijdloze showroomkeuken

Tijdloze showroomkeukens vindt u bij SmartDesign Keukenstudio. In onze keukencollectie treft u een heel scala aan tijdloze showroomkeukens waarin ontzettend veel mogelijkheden qua opstellingen zijn. In onze toonzaal vindt u een aantal tijdloze keukens van merken als Keller, next125 en SmartSelect. Bent u benieuwd naar de prijzen van tijdloze keukens? Ook daarvoor verwijzen wij u graag naar onze tijdloze keukencollectie of maak direct een afspraak.

Ontwerp en kleur voor een tijdloze keuken

We helpen u graag met het ontwerpen en bedenken van uw tijdloze keuken. We denken dan met u mee wat nu echt belangrijk en functioneel is in uw keuken. Wij geven advies over de materialen die wellicht het best geschikt zijn voor uw keukengebruik.

Ook het afstemmen van de kleuren is erg belangrijk in een tijdloze keuken. Vaak worden er lichte kleuren gebruikt zoals: wit, creme, diversen grijstinten en zwart. Zeker niet teveel trendy kleuren waar u snel op uit gekeken bent.

Kleine aanpassingen voor een blijvend tijdloze keuken

Een tijdloze keuken hoeft niet altijd zonder aanpassingen door het leven te gaan. Denk bijvoorbeeld eens aan het veranderen van de fournituren. Dauby is een exclusieve partner van SmartDesign Keukenstudio met prachtige elementen die uw keuken net even die finishing touch geeft.

Kom langs in onze showroom voor inspiratie en advies voor uw tijdloze keuken.

Geïnteresseerd in een tijdloze keuken?

We komen graag bij u langs of kom langs in het SmartDesign center aan de Mozartlaan 334 in Maassluis, waar we met u alle mogelijkheden bespreken.

Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Installateur en keukenmonteur Jeroen Vermaat

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.