Tijdloze keukens

Eindeloos genieten van uw keuken

Bekijk ons aanbod

Tijdloze keuken met alle gemakken voor de toekomst

Wilt u graag eindeloos genieten van uw tijdloze keuken en niet na een jaar weer uitgekeken zijn op uw huidige keuken. Denk dan eens aan een "tijdloze" keuken. Voorzien van alle moderne materialen en technieken.

Vraag brochure aan

Tijdloze showroomkeuken

Tijdloze showroomkeukens vindt u bij SmartDesign Keukenstudio. In onze keukencollectie treft u een heel scala aan tijdloze showroomkeukens waarin ontzettend veel mogelijkheden qua opstellingen zijn. In onze toonzaal vindt u een aantal tijdloze keukens van merken als Keller, next125 en SmartSelect. Bent u benieuwd naar de prijzen van tijdloze keukens? Ook daarvoor verwijzen wij u graag naar onze tijdloze keukencollectie of maak direct een afspraak.

Tijdloze Keukens
Tijdloze Keuken
Tijdloze Keuken

Ontwerp en kleur voor een tijdloze keuken

We helpen u graag met het ontwerpen en bedenken van uw tijdloze keuken. We denken dan met u mee wat nu echt belangrijk en functioneel is in uw keuken. Wij geven advies over de materialen die wellicht het best geschikt zijn voor uw keukengebruik.

Ook het afstemmen van de kleuren is erg belangrijk in een tijdloze keuken. Vaak worden er lichte kleuren gebruikt zoals: wit, creme, diversen grijstinten en zwart. Zeker niet teveel trendy kleuren waar u snel op uit gekeken bent.

Kleine aanpassingen voor een blijvend tijdloze keuken

Een tijdloze keuken hoeft niet altijd zonder aanpassingen door het leven te gaan. Denk bijvoorbeeld eens aan het veranderen van de fournituren. Dauby is een exclusieve partner van SmartDesign Keukenstudio met prachtige elementen die uw keuken net even die finishing touch geeft.

Kom langs in onze showroom voor inspiratie en advies voor uw tijdloze keuken.

tijdloze Keuken Met Wit Eiland
Zwarte Tijdloze Keuken
tijdloze witte keuken
smaakvol en tijdloze keuken
tijdloze keukens
Witte Tijdloze Keuken
Lichtgrijs Keuken tijdloos
Geïnteresseerd in een tijdloze keuken?

We komen graag bij u langs of kom langs in het SmartDesign center aan de Mozartlaan 334 in Maassluis, waar we met u alle mogelijkheden bespreken.

Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Keuken- en interieurontwerpster Petra Holtkamp

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
Maak een afspraak