Glazen Keukenblad

Thermisch gehard glas

Glazen Keukenblad

Bent u op zoek naar een glazen keukenblad voor uw keuken, SmartDesign Keukenstudio helpt u graag op weg. Wilt u graag een tijdloos keukenblad dat letterlijk transparant is en goed bestendig is tegen alle uitdagingen in de keuken? Wellicht is een glazen aanrechtblad dan een goede keuze voor u.

Eigenschappen van glazen keukenblad

Een glazen keukenblad bestaat uit thermisch gehard glas. Dit betekent dat het glas wordt verhit tot maar liefst 650°C en daarna door gestuwde koude lucht wordt afgekoeld. Hierdoor wordt het glas heel sterk. De bovenzijde van het glazen keukenblad wordt rondom facet geslepen en het keukenblad wordt geëtst. Hierdoor krijgt het een matte uitstraling, alsof er een dun ijslaagje op het aanrecht ligt. Kiest u voor een gekleurd glazen keukenblad? Dan wordt aan de onderzijde van het glazen aanrechtblad, de kleur aangebracht. In onderstaande afbeeldingen worden de kleuren getoond waaruit u kunt kiezen.

Onderhoud en schoonmaak

Een glazen keukenblad is erg gemakkelijk in het onderhoud en zeer eenvoudig schoon te maken. Een schoon sopje voor het afnemen van het blad en een droge doek voor het drogen van het blad zijn voldoende om uw aanrecht weer brandschoon te maken.

Interesse in een glazen keukenblad?

Bent u geïnteresseerd in een glazen keukenblad of het vervangen van uw bestaande blad? Wij geven u graag advies en nodigen u uit in het SmartDesign center in Maassluis. Maak een afspraak via de website of neem direct contact met ons op.

Maak een afspraak

Bijzondere eigenschappen

  • Hoge mate van watervastheid
  • Hoge mate van vlek-, kras- en hittebestendigheid
  • Zeer hygiënisch, voedselresten trekken niet in
  • Moderne uitstraling
Maak een afspraak
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
keukenbladen

Specials keukenbladen

Nieuwe digitale print technieken maken het mogelijk om een onuitwisbare full colour...

Lees verder
Top Core keukenblad

Top Core® is een dikke laminaat die bestaat uit een gekleurde bovenlaag met daaronder...

Lees verder
Graniet of natuursteen keukenblad

Graniet of natuursteen keukenblad. Een unieke materiaalsoort in de keuken.

Lees verder
Bekijk alle keukenbladen
Maak een afspraak