Spoelbakken

Roestvrijstalen-, keramische-, tegel- en kunststof spoelbakken

Roestvrijstalen-, keramische-, tegel- en kunststof spoelbakken

Bent u op zoek naar een nieuwe spoelbak of van plan om een spoelbak te vervangen, dan bent u bij SmartDesign Keukenstudio aan het juiste adres. U heeft bij ons de keuze uit diverse topmerken voor ieder budget. Bezoek onze keukenstudio en laat u verrassen door het grote assortiment.

Tegenwoordig is er op het gebied van spoelbakken een ruime keuze in materialen, mogelijkheden en modellen. 

Zo is er bijvoorbeeld de keuze uit:

Roestvrijstaal:
Gemaakt van beste kwaliteit chroom nikkel staal is roestvrijstaal het perfecte materiaal om verzekerd te zijn van het gemak van schoonmaken en hygiëne. De spoelbakken zijn diepgetrokken zodat er nog meer waarborg is voor een top kwaliteit. De prachtige spoelbakken zijn resistent voor vlekken, afbladderen, roest en corrosie.Tegelbakken:Spoelbak met zwarte en witte tegeltjes.

Tegelbakken:
Spoelbak met zwarte en witte tegeltjes.

Keramische spoelbakken:

Bestand tegen hitte en koude: Je kunt er zonder bezwaar hete pannen en potten op neerzetten of diepvriesproducten op laten ontdooien.
Hoge stoot-, slag- en krasvastheid: Daarom minder gevaar voor beschadiging.

Kunststof:
Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om je spoelbak uit massief kunststof te laten maken. Bekijk ook de pagina werkblad Corian.

Interesse in een nieuwe spoelbak?

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe spoelbak of het vervangen van uw bestaande spoelbak? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw apparatuur maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Onze merken

  • Franke
Maak een afspraak
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Meer weten over de mogelijkheden?
Maak een afspraak