Composiet keukenblad

Een keukenblad met een luxe uitstraling

Een keukenblad met een luxe uitstraling

Bent u op zoek naar een passend composiet werkblad voor uw keuken, SmartDesign Keukenstudio helpt u graag op weg. U heeft bij ons de keuze uit diverse topmerken voor ieder budget. Laat u inspireren op de website of bezoek onze keukenstudio en laat u verrassen door het grote assortiment. Ook vertellen we u graag naar alle mogelijkheden voor uw keuken.

Composiet is een variant op natuursteen. Het bestaat uit een mengsel van natuursteen en hars. Bovendien heeft het de bijzonder luxe uitstraling van natuursteen en zijn de eigenschappen vergelijkbaar.

Composiet is een machinaal vervaardigde steensoort. Deze composietsteen bestaat voor 93% uit fijne, in de natuur voorkomende kwartskorrels en voor de resterende 7% uit polyester bindmiddel. Onder toevoeging van het gewenste kleurpigment wordt van deze twee componenten een homogeen mengsel gemaakt.

Een composieten blad is hard, volkomen gesloten en niet poreus. Hierdoor zullen de vlekken niet in het blad trekken. Daarbij zijn de bladen zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in het onderhoud.

Interesse in een composiet keukenblad?

Bent u geïnteresseerd in een nieuw composiet werkblad of het vervangen van uw bestaande aanrechtblad? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw werkblad maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Bijzondere eigenschappen

  • Enorm sterk materiaal
  • Lage mate van vochtabsorptie
  • Hoge mate van hygiëne
  • Hoge mate van hittebestendigheid
  • Luxe uitstraling
Maak een afspraak
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
keukenbladen

Top Core keukenblad

Top Core® is een dikke laminaat die bestaat uit een gekleurde bovenlaag met daaronder...

Lees verder
Fenix NTM Keukenblad

Fenix NTM is voorzien van een nanotech-coating dat zorgt voor een extreem matte...

Lees verder
Glazen Keukenblad

Solid Glass is blank glas dat thermisch gehard is. Geeft een bijzondere en...

Lees verder
Bekijk alle keukenbladen
Maak een afspraak