Composiet keukenblad

Een keukenblad met een luxe uitstraling

Composiet keukenblad voor een luxe uitstraling

Bent u op zoek naar een composiet keukenblad voor uw keuken? SmartDesign Keukenstudio adviseert u graag om de juiste keuze te maken. In het SmartDesign center hebben we speciale stalen waarbij u een goede indruk krijgt van het patroon, de kleur en de algehele uitstraling van een type composiet keukenblad.

Wat is composiet?

Composiet is een variant op natuursteen. Het bestaat uit een mengsel van natuursteen en hars. Bovendien heeft het de bijzonder luxe uitstraling van natuursteen en zijn de eigenschappen vergelijkbaar.

Composiet is een machinaal vervaardigde steensoort. Deze composietsteen bestaat voor 93% uit fijne, in de natuur voorkomende kwartskorrels en voor de resterende 7% uit polyester bindmiddel. Onder toevoeging van het gewenste kleurpigment wordt van deze twee componenten een homogeen mengsel gemaakt.

Een composieten blad is hard, volkomen gesloten en niet poreus. Hierdoor zullen de vlekken vrijwel geen kans krijgen om in het blad te trekken. Daarbij zijn de bladen zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in het onderhoud.

Interesse in een composiet keukenblad?

Bent u geïnteresseerd in een nieuw composiet keukenblad of het vervangen van uw bestaande blad? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u uit in het SmartDesign center en informeren u over de vele mogelijkheden. Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw werkblad maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Maak een afspraak

Bijzondere eigenschappen

  • Enorm sterk materiaal
  • Lage mate van vochtabsorptie
  • Hoge mate van hygiëne
  • Hoge mate van hittebestendigheid
  • Luxe uitstraling
Maak een afspraak
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
keukenbladen

Graniet of natuursteen keukenblad

Graniet of natuursteen keukenblad. Een unieke materiaalsoort in de keuken.

Lees verder
TopCore keukenblad

TopCore® is een duurzaam dik laminaat en voorzien van een decoratieve toplaag.

Lees verder
Lapitec keukenblad

Lapitec bestaat uit 100% porselein-keramiek en het blad is door-en-door gekleurd.

Lees verder
Bekijk alle keukenbladen
Maak een afspraak