next125

next125

Eersteklas en internationaal keuken design

next125 keuken

next125 keukens realiseert waardevaste keukenconcepten - zowel in design als kwaliteit - die met hun duurzaamheid het milieu ontzien. Ontdek slimme next125 keukens bij SmartDesign Keukenstudio.

Ontdek alles over de meest recente collectie

next125 keukens

Design staat hoog in het vaandel van next125 keukens. Zo heeft dit keukenmerk al meerdere designprijzen in ontvangst mogen nemen in de afgelopen jaren.

Naar onze mening is de next125 kooktafel het absolute toonaangevende design element in een next125 keuken. Het vrijstaande statement midden in de keuken. next125 heeft zijn design principes voor elegante en buitengewone keukens.

next125 showroomkeuken

next125 showroomkeuken uitkiezen? Of zelf een prachtige design keuken van next125 samenstellen, samen met onze keukenontwerpers? In ons SmartDesign center kunt u een aantal bijzondere next125 showroomkeukens bewonderen. Alle next125 kleuren en materialen hebben wij in huis om u de mogelijkheden te laten zien en ervaren. Wilt u graag uw wensen concreet maken in een keukenontwerp? Maak dan alvast een afspraak via de website, zo weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben om samen tot een slimme en smaakvolle next125 keuken te komen. Orienteer u van te voren via onze next125 keukencollectie.

next125 showroomkeukens

NX modellen van next125

Design moet fascineren, zowel in vorm als in techniek vind next125. Een aantal designkenmerken van next125 zijn frontgebonden klapgreep, greeplijsten en schuifdeurkasten. De fronten worden gecategoriseerd in de volgende NX modellen:

 • NX 110: gelamineerd, glad front in natuurtinten
 • NX 210: gelamineerd, structuur front in hout dessin
 • NX 310: UV gelakt front, verkrijgbaar in diverse kleuren
 • NX 500: satijn gelakt front, verkrijgbaar in diverse kleuren
 • NX 501: hoogglans gelakt front, verkrijgbaar in natuurtinten
 • NX 510: fluweel mat gelakt front, verkrijgbaar in natuurtinten
 • NX 620: houten fronten, van lichte spar tot donker eiken
 • NX 800: praktisch naadloos gelamineerd in door en door gekleurd kunststof
 • NX 901: transparant glazen gloss front, verkrijgbaar in natuurtinten
 • NX 902: chique uitstraling met gesatineerd glazen front
 • NX 950: keramiek / betonlook uitstraling

Download het kleurenoverzicht van de next125 front modellen:

next125 NX modellen en kleuren

Wilt u meer weten over de next125 keuken?

Wilt u graag meer weten over next125 keukens of een aantal showroomkeukens bekijken? Kom langs in het SmartDesign Center in Maassluis en laat u verrassen door de vele mogelijkheden van deze keukens. Bewonder de showroomkeukens of maak meteen een afspraak met één van onze keukenontwerpers om uw droomkeuken te realiseren.

Maak een afspraak
Maak een afspraak