Corian® keukenblad

Hoogwaardige massieve kunststof

Corian® aanrechtblad

Bent u op zoek naar een passend Corian® aanrechtblad voor uw keuken? SmartDesign Keukenstudio helpt u graag op weg. U heeft bij ons de keuze uit diverse mogelijkheden om uw Corian keukenblad samen te stellen. Laat u inspireren op de website of bezoek onze keukenstudio en laat u verrassen door het grote assortiment. Ook vertellen we u graag naar alle mogelijkheden voor uw keuken.

Corian keukenbladen

Corian® is een bijzonder materiaal met een extra ‘dimensie’ in vormgevings-mogelijkheden. Voor Corian keukenbladen kunt u bij onze keukenadviseurs terecht.

Corian® is een hoogwaardige massieve kunststof, uitgevonden en geproduceerd door Du Pont. Deze toonaangevende kunststoffenfabrikant ontwikkelde naast Corian® ook andere materialen waaronder Nylon en Teflon.

Bijzonder is dat het materiaal thermisch te vervormen is, waardoor Corian® met behulp van een mal in allerlei vormen gegoten kan worden. Op deze manier kunnen er zelfs spoelbakken van gemaakt worden. Behalve thermisch te vervormen is het materiaal ook te polijsten, slijpen, versnijden en te bewerken als hardhout. Daarnaast kan het ook onzichtbaar worden verlijmd

Interesse in een Corian® keukenblad?

Bent u geïnteresseerd in een nieuw Corian® keukenblad of het vervangen van uw bestaande aanrechtblad? Wij geven u graag advies. Wij nodigen u graag uit in onze keukenstudio en informeren u over de vele mogelijkheden! Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanschaf of het vervangen van uw werkblad maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Bijzondere eigenschappen

  • Hoge mate van krasbestendigheid
  • Hoge mate van hittebestendigheid
  • Vlakken kunnen naadloos op elkaar aansluiten
  • Onderhoudsvriendelijk materiaal
  • Hoge mate van hygiëne
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
keukenbladen

Top Core keukenblad

Top Core® is een dikke laminaat die bestaat uit een gekleurde bovenlaag met daaronder...

Lees verder
Dekton keukenblad

Door de speciale manier waarop een Dekton werkblad tot stand komt - onder hoge druk...

Lees verder
Betonnen keukenblad

Dit natuurlijke materiaal geeft een moderne en minimalistische uitstraling en is...

Lees verder
Bekijk alle keukenbladen
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.