Corian keukenblad

Pure elegantie

Corian keukenblad

Bent u op zoek naar een Corian keukenblad voor uw keuken? Met een Corian keukenblad brengt u elegantie in uw keuken. Het bijzondere van dit materiaal is dat het in elke denkbare vorm te gieten is, van ronde tot strakke of zelfs organische vormen. Ideaal voor design keukens. Corian Solid Surface is een zacht-aanvoelend materiaal en is naadloos door de manier waarop het product wordt gegoten. Voor een extra strakke en simplistische uitstraling.

Corian Solid Surface

Corian Solid Surface is een hoogwaardige massieve kunststof, uitgevonden en geproduceerd door Du Pont. Deze toonaangevende kunststoffenfabrikant ontwikkelde naast Corian ook andere materialen waaronder Nylon.

Bijzonder is dat het materiaal thermisch te vervormen is, waardoor Corian met behulp van een mal in allerlei vormen gegoten kan worden. Op deze manier kunnen er zelfs spoelbakken van gemaakt worden. Behalve thermisch te vervormen, is het materiaal ook te polijsten, slijpen, versnijden en te bewerken. Daarnaast kan het ook onzichtbaar worden verlijmd.

Verder is het een erg duurzaam, sterk en hygiënisch materiaal, want het bevat geen poriën waardoor bacteriën geen kans krijgen.

Corian keukenblad kleuren

Corian keukenblad kleuren zijn er in diverse mogelijkheden. Bekijk onderstaande afbeelding voor een compleet overzicht.

Corian aanrechtblad schoonmaken

Een Corian aanrechtblad schoonmaken is erg eenvoudig. Met een schoon sopje reinigt u het oppervlak. Droog het na met een droge zachte doek. Ziet u een hardnekkige vlek op uw blad of een krasje? Gebruik dan een willekeurig vloeibaar schuurmiddel om dit zachtjes te verwijderen. Voor een krasje kunt u ook een schuursponsje gebruiken om de kras te laten verdwijnen.

Interesse in een Corian keukenblad?

Bent u geïnteresseerd in een Corian keukenblad of wilt u uw bestaande aanrechtblad vervangen? Wij geven u graag advies en nodigen u uit in het SmartDesign center. Heeft u vragen over Corian of wilt u dit graag toepassen in uw nieuwe keuken? Maak dan een afspraak via de website of neem direct contact met ons op.

Maak een afspraak

Bijzondere eigenschappen

  • Hoge mate van krasbestendigheid
  • Hoge mate van hittebestendigheid
  • Vlakken kunnen naadloos op elkaar aansluiten
  • Onderhoudsvriendelijk materiaal
  • Hoge mate van hygiëne
Maak een afspraak
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
keukenbladen

TopCore keukenblad

TopCore® is een duurzaam dik laminaat en voorzien van een decoratieve toplaag.

Lees verder
Composiet keukenblad

Composiet is een natuursteen-variant bestaande uit mengsel van hars en natuursteen.

Lees verder
AluSplash achterwand

AluSplash is een hoogwaardig aluminium-plaatmateriaal voor de achterwand.

Lees verder
Bekijk alle keukenbladen
Maak een afspraak