Landelijke keuken

Nostalgisch of robuust

Bekijk ons aanbod

Een fijne sfeer creëren in uw landelijke keuken

Bij een landelijke keuken denk je direct aan die gezellige sfeer in huis, wanneer u met familie en vrienden aan het dineren bent of waar u gewoon een gezellige avond besteedt. De keuken fungeert dan niet alleen als plek om te koken, maar wordt dan dat stukje in huis, waar misschien wel de meeste tijd wordt doorgebracht.

Vraag brochure aan

Landelijke Showroomkeuken

Landelijke showroomkeukens vindt u bij SmartDesign Keukenstudio. In onze keukencollectie treft u een heel scala aan landelijke showroomkeukens waarin ontzettend veel mogelijkheden qua opstellingen en landelijke details zijn. In onze toonzaal vindt u een aantal landelijke keukens van merken als Keller, next125 en SmartSelect en maatwerk keukens. Bent u benieuwd naar de prijzen van een landelijke showroomkeuken? Ook daarvoor verwijzen wij u graag naar onze landelijke keukencollectie of maak direct een afspraak.

exclusieve landelijke keuken
landelijke keukens
handgemaakte boerderijkeuken

Landelijke Keukens op maat

Landelijke keukens op maat gemaakt? SmartDesign Keukenstudio stelt uw landelijke keuken op maat samen. Hierbij is het van belang om te bedenken waar uw keuken aan moet voldoen volgens u. Wij zorgen voor een slim keukenontwerp voor uw landelijke keuken. Heeft u bijvoorbeeld een mooie oude boerderij, dan past hier perfect een landelijke keuken of boeren keuken. Maar ook in een nieuwbouwwoning kan de landelijke keuken die gezellige sfeer geven aan uw huis.

SmartDesign Keukenstudio denkt niet alleen graag mee over de details van uw keuken, maar ook of uw keuken aansluit bij uw interieur. Desgewenst verzorgen wij ook het verbouwen van de ruimte waar de keuken geplaatst wordt, maar ook de installatie van gas, water en elektra.

Van landhuis of boerderij tot rijtjeshuis

De landelijke keuken van uw dromen kan worden samengesteld door slim ontwerp en in elk type huis worden geplaatst. De jarenlange ervaring van SmartDesign Keukenstudio met keukens, van klein tot groot, willen wij ook bij u graag tot uitdrukking brengen.

Houten Landelijke Keuken
landelijke maatwerk keuken
Witte Keuken Landelijk
Landelijke Keuken
Landelijke Keller Keuken
landelijke keukens
Geïnteresseerd in een landelijke keuken op maat?

We komen graag bij u langs of kom langs in het SmartDesign center aan de Mozartlaan 334 in Maassluis, waar we met u alle mogelijkheden bespreken.

Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Keukenadviseur Stijnie Bakker

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
Maak een afspraak