Dekker Zevenhuizen

Dekker Zevenhuizen

Stijlvolle keukenbladen voor uw keuken

Dekker Zevenhuizen

Dekker Zevenhuizen is gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerkbladen voor de keuken. Dit familiebedrijf is opgericht in 1930 en een solide partner van SmartDesign Keukenstudio en u, onze klant.

Direct meer weten over de materiaaleigenschappen per keukenblad?

Dekker Werkbladen

Grote platen voor een goede indruk

In het SmartDesign center staan grote werkbladen-kasten met grote bladen verpakt. Zo kunt u op basis van de grote plaat, een goede indruk krijgen van uw gekozen keukenblad.

Welke soorten keukenbladen

Naast het feit dat Dekker een betrouwbare partner van ons is, bieden zij ook een compleet assortiment aan soorten keukenbladen aan. Zo kunt u bij SmartDesign Keukenstudio terecht voor bijvoorbeeld keukenbladen van Lapitec, Dekton, LightBeton, Keramiek, Composiet, Hout, RVS, Graniet, TopCore, of Glas.

Naast de apparatuur is het keukenblad een belangrijk onderdeel in uw keuken. Laat u daarom goed adviseren door onze keukenadviseurs welk type keukenblad het beste bij uw gebruik past. Een overzicht van de materiaaleigenschappen vindt u in onderstaande afbeelding.

Materiaaleigenschappen van keukenbladen

Dekker Zevenhuizen Keukenbladen

Waarom Dekker Zevenhuizen?

Wij selecteren onze partners op basis van een aantal voorwaarden, een daarvan is innovatie. Dekker houdt trends en ontwikkelingen nauw in de gaten en speelt daar direct op in. Hierdoor is het voor ons mogelijk om goed aan te sluiten op uw wensen. Daarnaast staat maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzame ontwikkeling hoog in het vaandel van het bedrijf. Belangrijke factor is ook dat Dekker alle kennis in huis heeft en daardoor precies weet wat nodig is om juiste beslissingen te nemen zodat u kunt genieten van kwalitatieve maatwerkbladen.

Trustone en XertifiX

Samen met andere bedrijven heeft Dekker Zevenhuizen afspraken gemaakt voor een meer verantwoorde productie en inkoop van natuursteen. Ze ondertekenden hiervoor het gezamenlijke TruStone Initiatief, een convenant voor Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Het merendeel van het natuursteen van Dekker is afkomstig uit India. Naast de audits die Dekker uitvoert bij haar leveranciers heeft Dekker een samenwerking met XertifiX. XertifiX is een NGO die zich inzet voor betere arbeidsomstandigheden en milieubescherming in de Aziatische steensector.

Meer weten over keukenbladen?

Wilt u meer weten over een type keukenblad voor uw nieuwe keuken? Of wellicht ter vervanging van uw huidige werkblad? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom direct langs in onze showroom waar onze keukenadviseurs u graag adviseren.

Afspraak maken
Maak een afspraak