FSC® | Forest Stewardship Council®

Duurzaam ondernemer

FSC® certificaat

SmartDesign Keukenstudio - leverancier van keukens - hecht waarde aan de belangrijke grondstof hout en de daarbijbehorende flora en fauna. Wij vinden het belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen voor ons milieu en dit door te voeren onze bedrijfsprocessen. Om dit kracht bij te zetten zijn wij nu FSC® gecertificeerd.

Met het behalen van het FSC® certificaat en te handelen volgens de richtlijnen van FSC International, tonen wij op transparante wijze aan dat wij FSC producten leveren. Jaarlijks worden wij gecontroleerd door een certificeerder zodat ons FSC certificaat geldig blijft.  

Afkomst FSC® hout

FSC hout is hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. FSC gecertificeerde bossen worden op een dusdanige manier beheerd dat zij niet bedreigd worden in hun voortbestaan. Dit is primair goed voor het bos, maar ook voor de dieren die hierin leven en voor de mensen die in deze bossen wonen en werken.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor FSC gecertificeerde producten, want wij leveren veel liever  FSC producten dan niet gecertificeerde producten. Voor meer informatie over FSC hout kunt u terecht op de website van FSC.

Maak vrijblijvend een afspraak

Afspaak maken

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak