Zakelijk

Business to business

SmartDesign Keukenstudio begeeft zich niet alleen op de particuliere markt maar ook leveren en plaatsen wij keukens voor de zakelijke markt.

Projectkeukens SmartDesign ​Keukenstudio

SmartDesign Keukenstudio richt zich op de zakelijke markt waarbij wij projectkeukens voor uiteenlopende nieuwbouwprojecten leveren en installeren. Denk hierbij niet alleen aan nieuwbouw voor particulieren maar ook de projecten die spelen binnen gemeente en overheid. Wij maken graag een afspraak om aan de hand daarvan een passend keukenvoorstel voor uw project te realiseren.

Duurzaam en milieubewust

Samen met een selectieve groep leveranciers bieden wij de circulaire keuken aan. Meer weten over de circulaire keuken?

De Circulaire Keuken

Wij als leverancier van keukens zijn ons bewust van onze rol in de maatschappij. Wij vinden het belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen voor ons milieu en dit door te voeren in onze bedrijfsprocessen. Om dit kracht bij te zetten zijn wij nu FSC® gecertificeerd. Met het behalen van het FSC® certificaat en te handelen volgens de richtlijnen van FSC International, tonen wij op transparante wijze aan dat wij FSC producten leveren. Jaarlijks worden wij gecontroleerd door een certificeerder zodat ons FSC certificaat geldig blijft.

Daarnaast is SmartDesign Keukenstudio ook officieel PECF™ gecertificeerd. Dit betekent dat wij uw partner zijn in het leveren van duurzame materialen voor uw keuken en interieur.

Voordeel van Europese inkooporganisatie

SmartDesign Keukenstudio is een keukenspeciaalzaak, maar daarmee niet per definitie een stand-alone bedrijf. Wij zijn namelijk lid van MHK. Deze Europese organisatie is actief in de keuken, meubel- en sanitairvakhandel en heeft meer dan 2.000 partners. Hierdoor profiteren wij onder andere van goede inkoopcondities, directe contacten met succesvolle merken en marketingconcepten en blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Uw KeukenSpeciaalzaak is onderdeel van de MHK Groep. Het Uw KeukenSpeciaalzaak keurmerk helpt consumenten bij het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van hun keuken. Door jaarlijks een keurmerk uit te reiken aan keukenspeciaalzaken en leveranciers weet de klant van te voren beter waar hij aan toe is.

Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding

Wij zijn ons bewust van onze rol in de maatschappij en proberen daarom ons steentje bij te dragen wanneer het gaat om het leed dat een slechte gezondheid met zich mee brengt. SmartDesign Keukenstudio is Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding en helpt daarmee het doel van KWF Kankerbestrijding te realiseren, namelijk: Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Hiermee investeren wij in de toekomst van toponderzoekers die zich specialiseren in het onderzoek naar kanker. Door onderzoek verbeteren de vooruitzichten van patiënten met kanker en weten de onderzoekers beter hoe het risico op kanker kan worden beperkt.

Samenwerking

Wilt u ons graag beter leren kennen om een mogelijke samenwerking aan te gaan? Wij staan hier altijd voor open en maken graag een afspraak met u. Neem contact met ons of op stuur direct een e-mail.

Stuur ons een e-mail
Maak een afspraak