Schüller keuken

Schüller keuken

De Duitse Keuken

Altijd een stap vooruit - dat is de filosofie van Schüller. Nieuwe dingen creëren en het bestaande behouden, dat maakt van Schüller een van de meest succesvolle Duitse keukenproducenten.

Schüller keukencollectie

Schüller keukens

Schüller keukens zijn keukens met een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast is een Schüller keuken van Duitse komaf en op de een of andere manier is dat altijd interessant voor ons Nederlanders; Duitse kwaliteit. Schüller is continu bezig met het verbeteren van het product en het productieproces. Tot op de millimeter nauwkeurig wordt de kwaliteit bewaakt om tot een degelijke en kwalitatief goede Schüller keuken te komen.

Schüller keukens dealer

SmartDesign Keukenstudio is Schüller keukens dealer. In onze toonzaal kunt u terecht voor diverse Schüller showroomkeukens. Maar uiteraard gaan wij graag met u in gesprek om tot uw ideale keuken te komen en nemen wij de slimme keukentoepassingen van Schüller hierin mee.

Maak vrijblijvend een afspraak

Verschillende stijlen Schüller keukens

Schüller werkt met een vast systeem waarbij onderkasten een hoogte hebben van 71,5 of 78 cm. Zo verschillend als de mens is, zo variabel zijn de mogelijkheden om de keuken precies op de wensen van de gebruiker af te stemmen. Naast het systeem van de keuken zijn er uiteraard ook veel mogelijkheden in de keus voor het keukenfront. Zo is het mogelijk om te kiezen uit 26 verschillende kleuren fronten maar heeft u voorkeur voor houten fronten? Dan kan dat ook. Een Schüller keuken met greep of greeploos? Bij ons kunt u terecht voor passend advies voor uw droomkeuken.

Wij voeren Schüller als ons huismerk aangezien het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding keuken is. Wilt u meer weten over ons huismerk SmartSelect?

Bent u op zoek naar een moderne keuken? Wat dacht u dan van de Schüller Keuken Siena, zoals hierboven getoond. Of geeft u liever de voorkeur aan een statement in uw huis? Denk dan bijvoorbeeld aan de Schüller Keuken Elba in betonlook.

Schüller keuken kopen?

Wilt u meer weten over een Schüller keuken? Neem dan contact met ons op of maak direct een vrijblijvende afspraak met een van onze keukenadviseurs.

Maak een afspraak
Maak een afspraak