OFYR Cozinha

OFYR Cozinha

Luxe buitenkeukens van hoge kwaliteit

Erkend dealer van OFYR Cozinha

OFYR staat bekend om zijn veelzijdige en hoogwaardige alternatieven voor de traditionele barbecue. Hiermee veroverde het merk de afgelopen jaren het hart van menig buitenkoker. Om dat assortiment te complementeren is OFYR Cozinha ontwikkeld. Vakkundig ontworpen buitenkeukens om met het gezin van een zomerse middag te genieten, of een uniek diner te organiseren.

ofyr-cozinha

Luxe buitenkeukens van OFYR Cozinha

SmartDesign Keukenstudio is onderdeel van een selecte groep die zich officieel dealer van OFYR Cozinha mag noemen. Onze passie voor hoogwaardig design en functionaliteit in onze binnenkeukens sluit naadloos aan op de luxueuze buitenkeukens van OFYR Cozinha. OFYR Cozinha is een merk dat de wereld van buitenkeukens naar een hoger niveau tilt.

ofyr-luxe-buitenkeuken

Waarom een OFYR Cozinha buitenkeuken?

Zoals u wellicht in uw omgeving ziet, winnen buitenkeukens elk jaar aan populariteit, en dat is natuurlijk niet vreemd! Met een buitenkeuken geniet u van de buitenlucht in goed gezelschap, het is de ideale plek om uw culinaire passie te delen met vrienden en familie tijdens de lange, warme zomeravonden.

Maar waar houdt u rekening mee bij de aanschaf van een buitenkeuken? Verschillende factoren spelen een rol, denk aan materiaal, detail en design. Net zoals u gewend bent van de binnenkeukens van SmartDesign, wordt door OFYR Cozinha over elk detail goed nagedacht.

De luxe buitenkeukens van OFYR Cozinha combineren design, functionaliteit en vakmanschap. Ze zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen, zodat ze goed aansluiten bij uw tuinontwerp.

  • Hoogwaardige materialen en ontwerp
    Hoogwaardige materialen vormen de kern van ieder Cozinha buitenkeuken-model. Van strak roestvrij staal en aluminium kasten tot gepolijste keramische werkbladen: deze buitenkeukens hebben een stijlvol ontwerp. In de materiaalkeuze is daarnaast natuurlijk rekening gehouden met hun weerbestendige eigenschappen.
  • Doordachte functionele details
    Wat OFYR Cozinha verder onderscheidt, is de aandacht voor praktische details. Elke keuken biedt voldoende opbergruimte, een eventuele ingebouwde gootsteen, en zelfs de optie om een ingebouwd barblad toe te voegen.
ofyr

De modellen

Plancha

Houdt u van traditioneel houtgestookt koken? Het Plancha-model maakt gebruik van open vuur met de OFYR Cooking Unit als basis. Of u nu een ervaren buitenkok bent of de kneepjes van het vak nog moet leren, dit model is eenvoudig in gebruik en geschikt voor iedereen. Dit model is enkel beschikbaar als vrijstaande buitenkeuken vanwege de vorm en het open vuur van de OFYR.

Kamado

Het Kamado-model is geïnspireerd door de traditionele Japanse kamado, een kookunit die een breed scala aan kookstijlen en methoden biedt. Dit model, bestemd voor barbecue, kan tegen een muur worden geplaatst, maar kan ook als vrijstaande buitenkeuken worden gebruikt, waarbij de buitenrand als barblad fungeert.

Plancha & Kamado

Ervaar de ultieme buitenkookervaring met dit model, dat is uitgerust met een OFYR Cooking Unit én een uitsparing om een kamado te integreren. Door deze combinatie van de eerste twee modellen biedt de Plancha & Kamado ongekende veelzijdigheid.

Prijzen

U heeft al een OFYR Cozinha buitenkeuken vanaf €12.450,00 euro (prijzen zijn excl. installatie en bezorgkosten). Bekijk hier de volledige prijslijst.

Geniet binnenkort van uw luxe buitenkeuken

Als erkend OFYR Cozinha-dealer staat SmartDesign Keukenstudio klaar om u te adviseren over de mogelijkheden. Kom gerust langs in het SmartDesign Center in Maassluis om de buitenkeukens te bewonderen of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op Of maak een afspraak
ofyr-cozinha-buitenkeuken
Maak een afspraak