PITT Cooking

Gaspitten direct in uw aanrechtblad

PITT Cooking | Losse gaspitten

PITT Cooking is het alternatief voor een vast omlijste kookplaat. Dit kookconcept biedt losse gaspitten aan die rechtstreeks in uw aanrechtblad worden geïntegreerd. Op deze manier biedt PITT Cooking de mogelijkheid om de gaspitten verder uit elkaar te plaatsen, zo heeft u voldoende ruimte voor uw pannen.

Gaspitten in aanrechtblad

Wilt u gaspitten in het aanrechtblad? Weet dan goed welke mogelijkheden u heeft. Niet alles keukenbladen zijn geschikt voor PITT Cooking. Hierbij de mogelijkheden op een rij:

Aanrechtbladen die geschikt zijn voor PITT Cooking ofwel gaspitten zijn: composiet, graniet, beton, terrazzo, glas, keramiek, Solid Surface, Top Core en roestvrijstaal.
PITT Cooking is zeker niet geschikt voor werkbladen van massief hout of bladen met een HPL top-laag.

PITT Cooking producten

De PITT Cooking producten bestaan uit meer dan 30 verschillende modellen. Ideaal om diverse PITT Cooking modellen met elkaar te combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld met verschillende losse 1-PITTers een model geheel op maat maken. Of kunt u een wokbrander naast een bestaand 4-PITTs model plaatsen. Kom tot de ideale kookopstelling met een van onze keukenadviseurs.

Meer weten over PITT Cooking?

Wilt u meer weten over PITT Cooking, de losse gaspitten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Kom langs in onze toonzaal in Maassluis en wij adviseren u graag op het gebied van PITT Cooking.

Maak een afspraak
Losse gaspitten

Voordelen PITT Cooking

  • Een design toepassing voor uw keuken
  • Een professioneel kookresultaat in uw eigen keuken met de efficiënte branders
  • Door de losse gaspitten ver genoeg uit elkaar te plaatsen is er voldoende plek voor uw (grote) pannen
  • Gemakkelijk schoon te houden. De brander-onderdelen kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt omdat het geen opstaande hoekjes bevat. Alleen een vlak werkblad om makkelijk te reinigen.
  • Door zelf de ideale kookopstelling te creëren, aangepast op de beschikbare ruimte in de keuken en uw persoonlijke kookgedrag
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
kookplaten

Gaskookplaten

Als u uw warmtebron nauwkeurig wilt aansturen, gaat er niets boven een koken op een…

Lees verder
Gas op glas kookplaten

Als u uw warmtebron nauwkeurig wilt aansturen, gaat er niets boven het koken op een…

Lees verder
Keramische kookplaten

Bij keramisch koken wordt de pan verwarmd via de keramische glasplaat.

Lees verder
Bekijk alle kookplaten
Maak een afspraak