Betonlook keuken

Geschreven op 15 mei 2017 door Raymond van Oorschot in Inspiratie

De betonlook keuken is het helemaal als u iets gewaagds wilt. Het materiaal is stabiel, krasbestendig en beton geeft direct een stijlvolle uitstraling aan uw keuken. Bijzondere materialen worden steeds vaker vanuit het interieur doorgevoerd in de keuken en nu in het bijzonder beton.

Keuken in beton of betonnen uitstraling

Niet iedere keuken die eruit ziet als beton, is van beton gemaakt. Vaak wordt op basis van kunststof of gemodelleerd keramiek een betonlook nagebootst. Door een speciaal productieproces kunnen keukenkasten, planken en keukenbladen worden vervaardigt in beton-uitvoering.

Wat dacht u bijvoorbeeld van de SmartSelect Elba betonlook keuken? Ook kunt u bijvoorbeeld gaan voor een handgemaakte keuken met beton-gegoten keukenblad.

Betonlook keuken met hout

Beton in de keuken kan kille associaties oproepen maar met de juiste combinatie van materialen is het juist modern en stijlvol. De kunst is om beton goed te combineren met andere materialen in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie met hout, wat het tot een stoere maar sfeervolle keuken maakt. Wat dacht u van deze Betonlook keuken van next125?

Wilt u meer weten over de betonlook keuken?

Is de betonlook keuken iets voor u? Kom langs en wij bespreken graag de mogelijkheden voor u!

Raymond van Oorschot
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.