Betonlook keuken

Geschreven door Raymond van Oorschot in Inspiratie
15 mei 2017 | Aangepast op: 12 september 2023

De betonlook keuken is het helemaal als u toe bent aan iets compleet ander. Een betonlook keuken geeft een natuurlijke uitstraling en is tegelijkertijd toch een eyecatcher in de ruimte! Bijzondere materialen worden steeds vaker vanuit het interieur doorgevoerd in de keuken en nu in het bijzonder beton.

Keuken in beton of betonnen uitstraling

Niet iedere keuken die eruit ziet als beton, is van beton gemaakt. Vaak wordt op basis van kunststof of gemodelleerd keramiek een betonlook nagebootst. Door een speciaal productieproces kunnen keukenkasten, planken en keukenbladen worden vervaardigt in beton-uitvoering. Zo is vrijwel alles mogelijk om uw wensen voor uw betonlook keuken te realiseren.

Beton Keuken

Wat dacht u bijvoorbeeld van de SmartSelect Elba betonlook keuken? Of deze betonlook keuken die u in het SmartDesign center kunt bewonderen?

Betonlook Keukens

Betonlook keuken met hout

Beton in de keuken kan kille associaties oproepen maar met de juiste combinatie van materialen is het juist modern en stijlvol. De kunst is om beton goed te combineren met andere materialen in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie met hout, wat het tot een stoere maar sfeervolle keuken maakt. Wat dacht u van deze Betonlook keuken van next125?

next125 Betonlook keuken

Keuken met betonlook keukenblad

Gaat een keuken in betonlook u iets te ver maar bent u wel geïnspireerd geraakt en overweegt u om een betonlook keukenblad in uw nieuwe keuken te kiezen? Ontdek dan meer over een betonlook keukenblad. U kunt uiteraard kiezen voor echt beton, maar wellicht zijn er alternatieven die beter bij u passen. Denk aan een keramiek of kunststof keukenblad met de uitstraling van beton.

Bekijk een mooi voorbeeld van een handgemaakte keuken met betonnen keukenblad.

Meer over betonnen keukenblad
Betonlook Keuken Met Hout

Wilt u meer weten over de betonlook keuken?

Is de betonlook keuken iets voor u? Kom langs in het SmartDesign center in Maassluis en neem een kijkje. Of maak direct een afspraak via de website en één van onze keukenadviseurs neemt alle tijd voor uw wensen en ideeën. Om samen uw prachtige droomkeuken te realiseren.

Raymond van Oorschot
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak