Betonlook keuken

Geschreven op 15 mei 2017 door Raymond van Oorschot in Inspiratie

De betonlook keuken is het helemaal als u iets gewaagds wilt. Het materiaal is stabiel, krasbestendig en beton geeft direct een stijlvolle uitstraling aan uw keuken. Bijzondere materialen worden steeds vaker vanuit het interieur doorgevoerd in de keuken en nu in het bijzonder beton.

Keuken in beton of betonnen uitstraling

Niet iedere keuken die eruit ziet als beton, is van beton gemaakt. Vaak wordt op basis van kunststof of gemodelleerd keramiek een betonlook nagebootst. Door een speciaal productieproces kunnen keukenkasten, planken en keukenbladen worden vervaardigt in beton-uitvoering.

Beton Keuken

Wat dacht u bijvoorbeeld van de SmartSelect Elba betonlook keuken? Ook kunt u bijvoorbeeld gaan voor een handgemaakte keuken met beton-gegoten keukenblad.

Betonlook Keuken Met Hout

Betonlook keuken met hout

Beton in de keuken kan kille associaties oproepen maar met de juiste combinatie van materialen is het juist modern en stijlvol. De kunst is om beton goed te combineren met andere materialen in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie met hout, wat het tot een stoere maar sfeervolle keuken maakt. Wat dacht u van deze Betonlook keuken van next125?

Wilt u meer weten over de betonlook keuken?

Is de betonlook keuken iets voor u? Kom langs en wij bespreken graag de mogelijkheden voor u!

Raymond van Oorschot
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak