Boretti

Boretti

Passione in Cucina

Wilt u uw keuken een Italiaanse lifestyle touche geven? Ontdek dan de keukenapparatuur van Boretti. Dit chique lifestyle keukenapparatuur merk geeft uw keuken een bijzondere uitstraling.

Boretti

In 1995 werd het eerste Boretti fornuis gelanceerd. Dit Italiaanse keukenapparatuur merk heeft zichzelf volop ontwikkeld en is uitgebreid met indoor en outdoor keukenapparatuur. Als Keukenstudio Maassluis zijn wij zeer gecharmeerd van de de Boretti Maggiore productlijn. Geïnspireerd door de Italiaanse automerken Ferrari en Alfa Romeo zijn de producten van de Maggiore lijn voorzien van echte eyecatchers. Wat dacht u van de robuuste bedieningsknoppen en het prachtige uurwerk.

Boretti Maggiore

Bij SmartDesign Keukenstudio kunt u terecht voor de Italiaanse lifestyle brand Boretti Maggiore. Het Boretti fornuis is voorzien van een stijlvol en kenmerkend design. Een letterlijke smaakmaker voor in uw keuken. De combinatie met marmer of houtstructuur elementen maken deze keukenapparatuur bijzonder.

Meer weten over Fornuizen

Boretti keukenapparatuur

Boretti keukenapparatuur bestaat naast fornuizen ook uit Boretti afzuigkappen, Boretti kookplaten, Boretti koelkasten, Boretti kranen en Boretti vaatwassers. Ook heeft Boretti outdoor keukenapparatuur. Denk aan barbecues en complete buitenkeukens. En voor een aangename temperatuur tijdens het kokkerellen zijn er ook Boretti heaters verkrijgbaar.

Een Boretti kopen voor uw keuken?

Wilt u meer weten over Boretti Maggiore keukenapparatuur of een Boretti kopen voor uw keuken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs. Samen kijken wij naar uw wensen en adviseren wij u de Boretti keukenapparatuur die bij u past.

Contact
Maak een afspraak