Boretti

Boretti

Passione in Cucina

Wilt u uw keuken een Italiaanse lifestyle touche geven? Ontdek dan de keukenapparatuur van Boretti. Dit chique lifestyle keukenapparatuur merk geeft uw keuken een bijzondere uitstraling.

Boretti

In 1995 werd het eerste Boretti fornuis gelanceerd. Dit Italiaanse keukenapparatuur merk heeft zichzelf volop ontwikkeld en is uitgebreid met indoor en outdoor keukenapparatuur. Als Keukenstudio Maassluis zijn wij zeer gecharmeerd van de de Boretti Maggiore productlijn. Geïnspireerd door de Italiaanse automerken Ferrari en Alfa Romeo zijn de producten van de Maggiore lijn voorzien van echte eyecatchers. Wat dacht u van de robuuste bedieningsknoppen en het prachtige uurwerk.

Boretti Maggiore

Bij SmartDesign Keukenstudio kunt u terecht voor de Italiaanse lifestyle brand Boretti Maggiore. Het Boretti fornuis is voorzien van een stijlvol en kenmerkend design. Een letterlijke smaakmaker voor in uw keuken. De combinatie met marmer of houtstructuur elementen maken deze keukenapparatuur bijzonder.

Meer weten over Fornuizen

Boretti keukenapparatuur

Boretti keukenapparatuur bestaat naast fornuizen ook uit Boretti afzuigkappen, Boretti kookplaten, Boretti koelkasten, Boretti kranen en Boretti vaatwassers. Ook heeft Boretti outdoor keukenapparatuur. Denk aan barbecues en complete buitenkeukens. En voor een aangename temperatuur tijdens het kokkerellen zijn er ook Boretti heaters verkrijgbaar.

Een Boretti kopen voor uw keuken?

Wilt u meer weten over Boretti Maggiore keukenapparatuur of een Boretti kopen voor uw keuken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs. Samen kijken wij naar uw wensen en adviseren wij u de Boretti keukenapparatuur die bij u past.

Contact
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.