Gaggenau

Gaggenau

Vorm volgt functie

Gaggenau keukenapparatuur

Gaggenau is het merk van de tijdloze design keukenapparatuur. Het bedrijf kent een rijke historie en begon in 1956 met toepassingen voor de revolutionaire inbouwkeuken. Gaggenau lanceerde in dat jaar de eerste ingebouwde oven op ooghoogte, een aparte kookplaat en ventilatie-apparatuur.

Vakmanschap is altijd het belangrijkste element binnen de organisatie gebleven, maar door innovatieve initiatieven en oog voor design, heeft het zich ontwikkeld tot een gewild en sterk merk. Een aantal hoogtepunten van Gaggenau door de jaren heen:

1970: lancering van de 28 cm brede Vario-kookplaat met bedieningsknop aan bovenzijde
1986: lancering van de 90 cm brede bakoven met ruimte voor vier braadsledes
1990: lancering Side-by-side Gaggenau koel-vriescombinatie inclusief ijsblokjesautomaat
1999: Gaggenau presenteerde de allereerste stoomoven voor de consument
2014: Iedere twee jaar wordt de Gaggenau Sommelier Awards gehouden

Gaggenau design apparatuur

Functionaliteit vormt de basis voor Gaggenau, waarbij design niet kan ontbreken.Vakmanschap staat na 300 jaar nog steeds voorop als het gaat om de ontwikkeling van Gaggenau producten. Al zijn de processen verbeterd en veelal gedigitaliseerd, toch wordt ook nog veel met de hand uitgevoerd. Van de 840 processen die nodig zijn voor het maken van een Gaggenau koelkast, worden er 813 met de hand uitgevoerd.

Gaggenau keukenapparatuur kent de volgende producten: 

  • Gaggenau bakovens 
  • Gaggenau kookplaten
  • Gaggenau koelkasten
  • Gaggenau afwasmachines
  • Gaggenau koffievolautomaten
  • Gaggenau ventilatiesystemen
  • Gaggenau wijnklimaatkasten

maar ook slimme toepassingen zoals Gaggenau Home Connect.

Meer weten over Gaggenau?

Wilt u meer weten over de keukenapparatuur van Gaggenau of de mogelijke toepassingen? Kom naar onze toonzaal en bespreek uw wensen met onze keukenadviseurs.

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.