BORA

BORA

Het einde van de afzuigkap

BORA belooft het einde van de afzuigkap. De kookveldafzuiging van BORA vangt kookdampen en -geuren direct af tijdens het koken. Geen afzuigkap meer in het zicht, maar met een esthetische vormgeving weggewerkt in uw kookzone.

Bora

De BORA keukenapparatuur bestaat uit drie productlijnen. BORA Basic, BORA Classic en BORA Professional.

BORA Basic

De BORA Basic is voorzien van een ronde afzuiginstallatie in het midden van het kookveld. De eenvoudige bediening en de elegant ogende kookplaat maken de BORA Basic tot een gewild keukenapparaat in de keuken. Het eventuele nadeel van de BORA Basic is dat u alleen de mogelijkheid heeft om te koken op inductie, niet op gas. Deze uitvoering is verkrijgbaar in luchtafvoer of recirculatie systeem.

BORA Classic

De BORA Classic is verkrijgbaar in verschillende componenten om tegemoet te komen aan uw kookwensen. Het systeem is onderscheiden met de red dot product design award. De afzuigmodule is - in tegenstelling tot de ronde BORA Basic - een langwerpig systeem dat tussen de kookvelden worden geplaatst. Daarbij kunt u kiezen uit diverse modules zoals een inductiewok, inductiekookplaat, gaskookplaat of Tepan grill om uw ideale kookzone te creëren.

BORA Professional

Voor de ambitieuze (thuis)kok is er de BORA Professional. Deze uitvoering van BORA is nog uitgebreider aan keuzemogelijkheden. Denk aan een 54 cm ruime kookvelden. De afzuiging en draaiknoppen zijn van massief roestvrij staal en geven dat stoere uiterlijk.

Ontdek meer Werkblad Afzuiging

Voordelen BORA

De belangrijkste voordelen van BORA zijn:

  • Weinig last van kookgeuren
  • Vrij zicht doordat een afzuigkap niet nodig is
  • Vrijheid bij de keukenplanning zonder de wasemafzuigkap
  • Stilte tijdens gebruik, BORA is vaak stiller dan conventionele afzuigkappen
  • Reinigingscomfort, drie onderdelen voor in de vaatwasser

BORA afzuigsysteem nadelen

Benieuwd naar de nadelen van het BORA afzuigsysteem? Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de damp naar boven stijgt en daarmee logischerwijs beter wordt afgevangen door een wasemafzuigkap. Het BORA-systeem is een gepatenteerd product waarbij uiteraard getest is op het afvangen van kooklucht- en dampen. Kooklucht- en damp is niet 100% tegen te gaan door een willekeurig welk afzuigsysteem. Uiteindelijk blijft het een persoonlijke keuze om te kiezen voor een BORA afzuigsysteem.

BORA kopen?

Wilt u graag meer weten over BORA of overweegt u een BORA te kopen? Neem contact met ons op of maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs.

Contact
Maak een afspraak