Siemens Keukenapparatuur

Siemens Keukenapparatuur

Innovatieve design keukenapparatuur

Siemens Keukenapparatuur

Siemens Keukenapparatuur is innovatief, smaakvol en verkrijgbaar bij SmartDesign Keukenstudio. De Siemens inbouwapparatuur StudioLine is een keukenapparatuur lijn die aansluit bij de wensen van (n)u. Siemens heeft een breed scala aan keukenapparatuur en staat bekend om het stijlvolle design, gecombineerd met innovatieve productontwikkelingen.

Benieuwd of Siemens iets voor u is?

Kom langs in het SmartDesign center Of bekijk het assortiment van Siemens

Noviteiten van Siemens

De nieuwe ovenreeks van Siemens is voorzien van verbeterde artificial intelligence (AI). Wat is uw voordeel? Dat de nieuwe ovens zijn uitgerust met een bruiningsgraad-functie. De oven schakelt vanzelf uit bij het behalen van het gewenste bruiningsniveau van bijvoorbeeld broodjes of aardappeltjes.

Een populaire upgrade is nu toegepast in de stoomoven. Het is nu mogelijk om te kiezen voor een stoomoven met vaste wateraansluiting. Op die manier hoeft u niet handmatig het water toe te voegen aan de oven, maar gaat dit automatisch.

Nieuwe siemens ovens

Om het nog gemakkelijker te maken is het mogelijk om instructies via spraakopdrachten te geven. Dit kan met behulp van Amazon Alexa of Google Assistant.

Tot slot mag een uplift van het design niet ontbreken bij Siemens. Het gestroomlijnde ontwerp heeft een ergonomische glazen handgreep. Het vooraanzicht van de oven geeft geen greep prijs. Het is vrijwel onzichtbaar door het strakke ontwerp. En randen, rondingen en afmetingen zijn perfect op elkaar afgestemd.

Nieuwe studioLine iQ700

Siemens iq700 oven
Siemens inbouwapparatuur
Siemens studio Line i Q700 ovens

Siemens studioLine

Siemens studioLine keukenapparatuur kenmerkt zich door het strakke design en de handige accessoires die aanwezig zijn bij de apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan een kerntemperatuurmeter bij de studioLine ovens. De lijnvoering in de apparatuur zorgt ervoor dat meerdere apparaten van de studioLine in perfecte harmonie met elkaar worden gecombineerd. Meerdere keren is de Siemens studioLine bekroond door gerenommeerde designprijzen. Niet alleen ziet de Siemens studioLine er goed uit, ook is het een innovatie productlijn. Denk bijvoorbeeld aan flexibele zones op uw kookplaat waardoor alleen de warmte onder de pan wordt opgewekt, in plaats van de gehele plaat. Of de downdraft afzuiging met glasplaat: glassdraftAir.

Glassdraft Air siemens
Siemens keuken studioline

Siemens iQ700 inbouwapparatuur

Siemens inbouwapparatuur iQ700 is stijlvol, snel en makkelijk te bedienen. Met de Siemens inbouwapparatuur iQ700 heeft u tijd voor dingen die echt belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan de koppeling met Siemens Home Connect app. U bent onderweg vanaf de supermarkt naar huis en laat de oven ondertussen voorverwarmen om bij thuiskomst direct de pizza in de oven te doen.

Siemens Home Connect App

Met de Home Connect App kunt u uw slimme apparaten van afstand bedienen. Zo is het mogelijk om in de supermarkt te zien welke producten er in uw koelkast staan door de camerafunctie in uw koelkast. Maar ook geeft de Home Connect App tips en informatie over de voeding in uw koelkast. En met de nieuwe lijn keukenapparatuur is het mogelijk om middels spraakopdrachten, instructies te geven aan de oven. Dit kan met behulp van Alexa of Google Assistant.

Meer weten over Siemens Keukenapparatuur?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden en werking van de Siemens keukenapparatuur? Onze keukenadviseurs staan voor u klaar en adviseren u graag om de juiste keukenapparatuur te kiezen die bij u past.

Kom langs in het SmartDesign center of maak meteen een afspraak met één van onze keukenadviseurs om te ontdekken of Siemens aansluit bij uw kookwensen.

Maak een afspraak of neem contact op
Maak een afspraak