Siemens Keukenapparatuur

Siemens Keukenapparatuur

Moderne keukenapparatuur

Siemens Keukenapparatuur

Siemens Keukenapparatuur is innovatief, smaakvol en verkrijgbaar bij SmartDesign Keukenstudio. Van de Siemens inbouwapparatuur StudioLine tot Home Connect en wat dacht u van de slimme hyperFresh koelkast? Siemens heeft een breed scala aan keukenapparatuur en staat bekend om het stijlvolle design, gecombineerd met digitale ontwikkelingen van nu.

Ontdek het zelf..

Kom langs in het SmartDesign center

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden en werking van de Siemens keukenapparatuur? Onze keukenadviseurs staan voor u klaar en adviseren u graag om de juiste keukenapparatuur te kiezen die bij u past.

Siemens studioLine

Siemens studioLine keukenapparatuur kenmerkt zich door het strakke design en de handige accessoires die aanwezig zijn bij de apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan een kerntemperatuurmeter bij de studioLine ovens. De lijnvoering in de apparatuur zorgt ervoor dat meerdere apparaten van de studioLine in perfecte harmonie met elkaar worden gecombineerd. Meerdere keren is de Siemens studioLine bekroond door gerenommeerde designprijzen. Niet alleen ziet de Siemens studioLine er goed uit, ook is het een innovatie productlijn. Denk bijvoorbeeld aan flexibele zones op uw kookplaat waardoor alleen de warmte onder de pan wordt opgewekt, in plaats van de gehele plaat.

Siemens inbouwapparatuur iQ700

Siemens inbouwapparatuur iQ700 is stijlvol, snel en makkelijk te bedienen. Met de Siemens inbouwapparatuur iQ700 heeft u tijd voor dingen die echt belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan de koppeling met Siemens Home Connect app. U bent onderweg vanaf de supermarkt naar huis en laat de oven ondertussen voorverwarmen om bij thuiskomst direct de pizza in de oven te doen. De Siemens inbouwapparatuur iQ700 is verkrijgbaar in een zwarte en witte editie.

Siemens Home Connect App

Met de Home Connect App kunt u uw slimme apparaten van afstand bedienen. Zo is het mogelijk om in de supermarkt te zien welke producten er in uw koelkast staan door de camerafunctie in uw koelkast. Maar ook geeft de Home Connect App tips en informatie over de voeding in uw koelkast.

Meer weten over Siemens Keukenapparatuur?

Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs om u te informeren over Siemens Keukenapparatuur die past bij uw kookwensen. In onze toonzaal kunt u meerdere keukens bewonderen waar Siemens Keukenapparatuur in verwerkt is.

Afspraak maken
Maak een afspraak