Wave

Wave

Fashion. For Kitchen.

Wave

Kenmerkende designs en bijzondere modellen, de afzuigkappen van Wave zijn een lust voor het oog. Bent u geïnteresseerd in de afzuigsystemen van Wave? Kom dan langs in onze toonzaal in Maassluis en onze keukenadviseurs vertellen u er graag meer over.

Wave afzuigkap

De Wave afzuigkap is een echte eyecatcher in uw keuken. Waar steeds vaker wordt gekozen voor een kookplaat met afzuiging laat Wave zien dat een traditionele afzuigkap helemaal niet zo old fashioned hoeft te zijn. Wave afzuigkappen zijn stuk voor stuk design items.

Wave afzuigkappen

De collectie van Wave afzuigkappen bestaat uit:

• Eiland model
• Wand model
• Downdraft
• Inbouw unit
• Plafond unit

Een belangrijk onderdeel van de afzuigkappen is de verlichting. De vaak enorme afzuigkappen zijn uitgevoerd met mooie verlichting waardoor de afzuigkap na gebruik gemakkelijk wordt omgetoverd tot een design lamp.

Meer weten over Wave?

Wilt u meer weten over Wave en de mogelijkheden van afzuiging en kookplaten? Vraag dan een van onze keukenadviseurs, zij adviseren u graag bij het realiseren van uw droomkeuken.

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.