NEFF keukenapparatuur

NEFF keukenapparatuur

Koken met passie sinds 1877

NEFF Keukenapparatuur

In 1877 startte Carl Neff met de productie van koolkachels in Bretten (Duitsland). Zijn idee was de kok achter het fornuis centraal te stellen, in plaats van het fornuis. De basis voor NEFF keukenapparatuur werd gelegd. Keukenapparatuur ontwikkeld voor kookliefhebbers die het koken comfortabeler, gemakkelijker en leuker maakt.

De luxe keukenapparatuur van NEFF is duurzaam en energiezuinig. De apparaten bevinden zich in de hoogste energieklassen en zijn uitgerust en innovatie technologieën om stroom en water te besparen.

NEFF’s internationale designprijzen

NEFF apparaten hebben een herkenbare signature. Dit is bekroond door talrijke internationale designprijzen. Kenmerkend is de liefde voor details. Dit maakt het niet alleen plezier om mee te werken, maar ook om naar te kijken.

5 voordelen van een NEFF oven

NEFF heeft vijf functies in de oven verwerkt die u een goede reden geven om voor deze oven te kiezen.

 1. NEFF Slide and Hide
  De Slide&Hide ovendeur is een automatisch inschuifsysteem dat ervoor zorgt dat de ovendeur naar binnen glijdt en verdwijnt onder de oven. Hierdoor zit deze niet in de weg als u iets in of uit de oven wilt halen.
 2. NEFF CircoTherm
  CircoTherm is een bijzonder systeem waarbij de lucht in de oven zich als het ware om het gerecht wikkelt. Verschillende gerechten kunnen gelijktijdig in de oven worden geplaatst zonder vermenging van smaken en geuren.
 3. NEFF SeamlessCombination
  Een unieke designoplossing. Een naadloze inbouw-oplossing voor verticale montage. Twee apparaten worden samengevoegd tot één indrukwekkend geheel. Er is geen ruimte zichtbaar tussen de apparaten.
 4. NEFF FullSteam
  De FullSteam oven is een combinatie van een oven stoomoven in een. Hij bakt, stoomt en regenereert. Maar ook kan het in combi-stand bakken met de toevoeging van stoom. Voor een mooi goudkleurige korst.
 5. NEFF FullTouch Control
  Eenvoudige en snelle bediening met het intuïtieve display van NEFF.

NEFF verkooppunt

SmartDesign Keukenstudio is het NEFF verkooppunt in de omgeving van Rotterdam. Wilt u graag meer ontdekken over NEFF apparatuur, ga dan naar inspiratiehuis 20|20 of kom langs in onze toonzaal in Maassluis.

NEFF kook-community

Om de filosofie ‘de kok achter het fornuis centraal stellen’ kracht bij te zetten heeft NEFF een kook community. Allerlei vragen en ideeën kunnen worden uitgewisseld via het NEFF platform op hun website. Ontdek meer over NEFF.

Meer weten over NEFF Keukenapparatuur?

Wilt u meer weten over NEFF keukenapparatuur of wilt u graag een demonstratie van de apparatuur? Kom langs in onze toonzaal in Maassluis en onze keukenadviseurs vertellen er alles over.

Afspraak maken
Maak een afspraak