Liebherr

Liebherr

Koelen en vriezen

Liebherr koel-, vries- en wijnkasten

Voor de hoogwaardige koel-, vries- en wijnkasten van Liebherr kunt u terecht bij SmartDesign Keukenstudio. Wilt u graag meer weten over deze veelzijdige koelapparatuur? Maak dan vrijblijvend een afspraak in onze toonzaal met een van onze keukenadviseurs, zij vertellen u er graag meer over.

Innovatieve koel- en vriesspecialist

Sinds 1955 is Liebherr gestart met de ontwikkeling van koel- en vriesapparatuur. Uitgangspunten zijn vanaf het eerste moment - van product design en technische ontwikkeling - kwaliteit en innovatie geweest. Een aantal wapenfeiten van Liebherr zijn:

1966: Introductie van het FrostSafe systeem | rondom gesloten diepvriesladen die zorgen dat de kou in de lade blijft zodra de vriesdeur wordt geopend

1987: NoFrost techniek | levensmiddelen worden met een gekoelde luchtstroom ingevroren
1996: Gepatenteerde BioFresh [link] technologie | om uw producten extra lang te bewaren
2004: Introductie LED technologie | voor een energie-efficiente verlichting
2006: Vinidor | dit maakt regelbare temperatuurzones mogelijk
2008: SoftSystem | voor een zachte sluiting van de deur
2009: SmartSteel | vermindert de zichtbaarheid van vingerafdrukken
2016: BluPerformance | een nieuwe dimensie in koelen, zeer energiezuinig

Naast excellente koelapparatuur is ook design belangrijk voor Liebherr. Er wordt veel gewerkt met details als edelstalen afwerking, hoogwaardige materialen, een stijlvol interieur en de praktische GlassLine binnendeur.

Liebherr Side-by-Side koelcombinaties

Liebherr blinkt uit als het gaat om Side-by-Side koelcombinaties. Een robuuste koelkast waarin alle slimme technologieën zijn verwerkt en die er tegelijkertijd aantrekkelijk uitziet. Gaat u voor een upgrade? Dan behoort een dubbele koelkast met bijvoorbeeld een geïntegreerde wijnklimaatkast ook tot de mogelijkheden.

Liebherr koelkast | vrijstaand of ingebouwd

Liebherr biedt zowel vrijstaande als ingebouwde koelkasten en vriezers. Wilt u alle details vast bestuderen voordat u een bezoek brengt aan onze toonzaal? Bekijk dan de brochure:

Brochure Liebherr Inbouw

Liebherr wijnklimaatkast

Naast koel- en vrieskasten heeft Liebherr ook wijnklimaatkasten. een goed klimaat is erg belangrijk tijdens de groei van druiven, maar de juiste temperatuur en het verwijderen van de luchtvochtigheid tijdens het langdurig bewaren is zeker ook van invloed op de uiteindelijke smaak en kwaliteit. Het speciale koolstoffilter verwijderd geurtjes, de motor is trillingsvrij en het glas van de de deur is UV-werend, dit alles om de kwaliteit van de wijn te behouden.

Ook de wijnklimaatkast van Liebherr staat niet stil in zijn ontwikkeling. Met de Vinidor technologie is het mogelijk om verschillende temperaturen aan te houden in een wijnklimaatkast. Er wordt gewerkt met zones om de ideale temperatuur voor uw wijn in te stellen, zo is het mogelijk om wit en rood toch samen in een wijnklimaatkast te koelen. Wilt u meer weten over Liebherr wijnklimaatkasten? Download dan de brochure:

Brochure Liebherr Wijnklimaatkasten

Historie Liebherr

Sinds 1955 is Liebherr begonnen met de productie van huishoudelijke koel- en vriesapparatuur. De apparaten worden in eigen fabrieken in Duitsland en Oostenrijk ontwikkeld. Een ander belangrijk productkenmerk van Liebherr is het zeer lage energieverbruik. 16% van het assortiment beschikt over het A+++, A++ en A+ energielabel.

Meer weten over Liebherr?

Wilt u meer informatie over Liebherr en zijn keukenapparatuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak met één van onze keukenadviseurs. 

Maak een afspraak
Maak een afspraak