Quooker

Quooker

De kokend waterkraan

Wilt u graag een Quooker in uw keuken of bent u van plan om een bestaande Quooker te vervangen, dan bent u bij SmartDesign Keukenstudio aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor het complete Quooker assortiment. Van Quooker Fusion tot Flex en van chrome tot zwart of goud. Kom langs in onze toonzaal en ontdek de Quooker collectie.

Quooker kokend water kraan

In één op de zeven keukens wordt hij inmiddels geplaatst. De Quooker. De kraan die direct kokend water levert. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert. Je kunt kiezen tussen een aparte kokend-water-kraan met bijpassende mengkraan, de nieuwe Quooker Fusion, één kraan voor warm, koud en kokend water of de Quooker Flex. Elke Quooker is even veilig en verkrijgbaar in diverse kraanmodellen en bijbehorende finishes.

Quooker modellen

Er bestaan vijf verschillende kokendwaterkranen van Quooker:

1. Quooker Cube | warm, koud, kokend, bruisend en gefilterd water uit één kraan. Verkrijgbaar vanaf september 2018
2. Quooker Flex | warm, koud en kokend water uit één kraan met uittrekslang
3. Quooker Fusion | warm, koud en kokend water uit één kraan
4. Quooker Nordic Twintaps | kokendwaterkraan met bijpassende mengkraan in round en square variant
5. Quooker Nordic Single tap | kokendwaterkraan van de Nordic Twintaps in round en square variant.

Quooker Cube

Het kan bruisen en borrelen, is koud en warm, tijdbesparend én goed voor het milieu. Quooker introduceert de Quooker Cube. Het nieuwste familielid geeft niet alleen koud, warm en kokend water. De Quooker Cube biedt nu ook koel bruisend en gefilterd water, allemaal uit één kraan.

Zin in een bruisende limonade? Druk en draai één keer, de lichtring knippert blauw en daar is het bruisende water. Houd de draaiknop iets langer vast, draai en er komt gefilterd water uit de kraan.

In het keukenkastje komt het Cube-reservoir. In dit kokendwaterreservoir zitten twee filters die het water zuiveren. Het reservoir is ook uitgerust met een CO2-cilinder die goed is voor 70 liter bruiswater. De Quooker Cube denkt ook aan het milieu want plastic waterflessen zijn overbodig met deze keukenkraan.

Heeft u een Quooker en wilt u graag de toepassing van de Cube? Dit kan alleen op de kranen en reservoirs die te herkennen zijn aan het serienummer dat begint met QW0 of QW1.

De Quooker Cube is te bewonderen in onze toonzaal in Maassluis.

Quooker Flex

De Quooker Flex heeft als bijzondere eigenschap dat de kokendwaterkraan is voorzien van een soepele uittrekslang voor warm, koud en kokend water. Groenten wassen of de spoelbak grondig schoonmaken? Dit is een kleine moeite met de nieuwe Quooker Flex kokendwaterkraan.

Quooker staat bekend als het (kind)veilige alternatief van de waterkoker. Omdat de Quooker vast staat op het aanrecht en beschikt over een dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt en een speciale bedieningsknop heeft, worden ongelukken met kokend water beperkt. In het geval van de uittrekslang van de Quooker Flex is er uiteraard ook rekening gehouden met de veiligheid. Dankzij de kokendwater-stop komt er geen kokend water uit de kraan als de uittrekslag is uitgetrokken.

Quooker Fusion Zwart

De Quooker Fusion zwart is een allemansvriend. De zwarte kokend water kraan past op vrijwel ieder aanrecht. De zwarte Quooker misstaat niet in een stoere betonlook keuken maar oogt bijvoorbeeld chique als het wordt gecombineerd met zwart marmer. Naast de Quooker Fusion square of round is ook de Quooker zeepdispenser verkrijgbaar in zwarte uitvoering.

Quooker The Golden One

Breng een vleugje glamour in uw keuken met de exclusieve Quooker The Golden One, een limited edition en verkrijgbaar bij SmartDesign Keukenstudio. De gouden Quooker is een mengkraan en kokend water kraan in één, met alle voordelen van de vertrouwde Quooker. Wereldwijd worden er slechts 1.000 gouden Quookers verkocht. Wilt u graag een rijke uitstraling geven aan uw keuken? Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden voor de gouden Quooker.

Meer informatie over keukenkranen?

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe kokend water kraan of het vervangen van uw bestaande apparatuur? Wij geven u graag advies en nodigen u uit in onze keukenstudio om u te informeren over de vele mogelijkheden! Maak een afspraak of neem direct contact met ons op. Kijk voor nog meer informatie ook op de website van Quooker.

Afspraak maken
Maak een afspraak