Quooker

Quooker

Dé kokend waterkraan

Wilt u graag een Quooker in uw keuken of bent u van plan om een bestaande Quooker te vervangen?

Dan bent u bij SmartDesign Keukenstudio aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor het complete Quooker assortiment. De Quooker Front, Fusion, Flex, Nordic twin en single tap.

Daarbij zijn bijna alle varianten verkrijgbaar in een classic uitvoering. Per type kraan is het mogelijk om te kiezen uit verschillende kleurafwerkingen.

Naast de verschillende formaten reservoirs, is het ook mogelijk de Quooker Cube toe te voegen. Kom langs in het SmartDesign center en ontdek de complete Quooker collectie.

Maak meteen een afspraak

Quooker kokend water kraan

In één op de zeven keukens wordt hij inmiddels geplaatst: de Quooker. De kraan die direct kokend water levert. Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.

Kies tussen een aparte kokend-water-kraan met bijpassende mengkraan (Nordic collectie), de Quooker Fusion of Flex, één kraan voor warm, koud en kokend water of de Quooker Cube waarbij gekoeld al dan niet bruisend water uit de kraan stroomt.

Elke Quooker is even veilig en verkrijgbaar in diverse kraanmodellen en bijbehorende finishes.

Wat verbruikt een Quooker?

De vraag die regelmatig gesteld wordt is: 'Wat verbruikt een Quooker eigenlijk?'
Doordat de Quooker feitelijk altijd aan staat, heerst het idee dat een Quooker behoorlijk in de papieren kan lopen als het om de energierekening gaat. En dat is natuurlijk een tegenstrijdig gevoel als u juist aan het verduurzamen bent.

Om duidelijkheid te krijgen op deze vraag heeft Quooker een handige tool op de website staan. De bespaarcheck. En ontdek zelf hoeveel een Quooker u mogelijk zelfs kan besparen als het gaat om energie- en waterbesparing.

Doe de Quooker bespaarcheck

Quooker modellen

Er bestaan vijf verschillende kokendwaterkranen van Quooker met elk z'n eigen karakter. Al deze keukenkranen geven kokend water. De Front, Fusion en Flex zijn volwaardige keukenkranen en geven daarnaast ook koud en warm water.

1. Quooker Front | de ergonomische kraan
2.
Quooker Flex | de kraan met uittrekbare perlator
3. Quooker Fusion en Classic Fusion | de klassieke kraan
4. Quooker Nordic Twintaps | kokendwaterkraan met bijpassende mengkraan in round en square variant
5. Quooker Nordic Single tap en Classic Nordic Single tap | kokendwaterkraan van de Nordic Twintaps in round en square variant.

Quooker Cube reservoir. Wilt u warm, koud, kokend én bruisend én gefilterd water uit één kraan? Dit is mogelijk door het Quooker CUBE reservoir. Installeer deze op de één van de vijf bovengenoemde Quooker keukenkranen. Hierdoor wordt u voorzien van bruisend en gefilterd water.

Quooker Quooker Cube

Quooker Cube

Het kan bruisen en borrelen, is koud en warm, tijdbesparend én goed voor het milieu. De Quooker Cube geeft niet alleen koud, warm en kokend water. Het zorgt ook voor koel bruisend en gefilterd water, allemaal uit één kraan.

Zin in een bruisende limonade? Druk en draai één keer, de lichtring knippert blauw en daar is het bruisende water. Houd de draaiknop iets langer vast, draai en er komt gefilterd water uit de kraan. In het keukenkastje komt het Cube-reservoir. In dit kokendwaterreservoir zitten twee filters die het water zuiveren. Ook is het reservoir uitgerust met een CO2-cilinder dat goed is voor 70 liter bruiswater.

Cube op uw bestaande Quooker?
Heeft u een Quooker en wilt u graag de Cube toepassen op uw kraan? Dit kan op de kranen en reservoirs die te herkennen zijn aan het serienummer dat begint met QW0 of QW1.
Wilt u een glaasje proeven? Breng een bezoek aan het SmartDesign center.

Quooker Front

Een minimalistisch en opvallend design. De strakke buisvormige nieuwe aanwinst van Quooker. De ergonomisch handige kraan, doordat de hendel voor warm en koud water bovenop de kraan is geplaatst. Dit bij de uitloop en daarom extra makkelijk te bedienen.

Voor de andere waterfuncties bestaat de kartelknop onderaan de kraan. Gebruik deze voor kokend water, gefilterd en gekoeld (bruis)water. De laatste twee komen uit uw kraan als u optioneel kiest voor het Quooker CUBE reservoir. Deze zorgt namelijk voor bruisend en gefilterd water.

Vorm van de kraan:
strakke buisvorm
De Quooker Flex is verkrijgbaar in:

Quooker Flex

quooker flex

De Quooker Flex heeft als bijzondere eigenschap dat de kokendwaterkraan is voorzien van een soepele uittrekbare perlator voor warm, koud en kokend water. Groenten wassen of de spoelbak grondig schoonmaken? Dit is een kleine moeite met de nieuwe Quooker Flex kokendwaterkraan.

Quooker staat bekend als het (kind)veilige alternatief van de waterkoker. Omdat de Quooker vast staat op het aanrecht en beschikt over een dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt en een speciale bedieningsknop heeft, worden ongelukken met kokend water beperkt. In het geval van de uittrekbare perlator van de Quooker Flex is er uiteraard ook rekening gehouden met de veiligheid. Dankzij de kokendwater-stop komt er geen kokend water uit de kraan als de slang is uitgetrokken.

Kies optioneel voor het Quooker CUBE reservoir voor bruisend en gefilterd water.

Vorm van de kraan: rond
De Quooker Flex is verkrijgbaar in:

quooker flex chroom rvs en zwart

Quooker Fusion

Haal alles uit één kraan: kokend, warm en koud water. Kies voor het Quooker CUBE reservoir en u heeft ook direct gekoeld en bruisend water. De Quooker Fusion is inmiddels een klassieker te noemen en is de voorloper van de flex waarbij de kraan een uittrekbare perlator heeft. Deze elegante Fusion is verkrijgbaar in een ronde en vierkante vorm.

Kies optioneel voor het Quooker CUBE reservoir voor bruisend en gefilterd water.

Vorm van de kraan: rond of vierkant
De Quooker Fusion is verkrijgbaar in:

​​Classic Fusion

Met de opkomst van de vintage keuken is er een Classic-collectie ontwikkeld door Quooker, waaronder voor de Quooker Fusion. Overigens is dit ook een fraaie keuze als u kiest voor een klassieke keukenstijl. Evenals de originele Quooker Fusion geeft deze kraan kokend, warm en koud water.

Wilt u ook bruisend en gefilterd water? Kies dan aanvullend voor het Quooker CUBE reservoir.

Vorm van de kraan: rond of vierkant
De Classic Fusion is verkrijgbaar in:

Quooker Nordic Twintaps

Voor een luxueuze uitstraling kunt u kiezen voor de Nordic Twintaps. Twee kranen in hetzelfde design met ieder een eigen functie. Eén kraan dient als traditionele mengkraan en de tweede als kokend water kraan. Het is mogelijk om ook voor deze kraan aanvullend te kiezen voor de Quooker CUBE. Goed om te weten is dat de kokend water kraan in hoogte verstelbaar is.

Kies optioneel voor het Quooker CUBE reservoir voor bruisend en gefilterd water.

Vorm van de kraan: rond of vierkant
De Quooker Nordic Twintaps is verkrijgbaar in:

Quooker Nordic Single tap

Heeft u al een keuken mengkraan maar wilt u ook graag een kokend waterkraan in uw keuken? Overweeg dan de Nordic Single tap aan te schaffen. Zo geniet u van een kopje thee op ieder gewenst moment van de dag. En kunt u voorgekookt water gebruiken om uw pasta sneller op tafel te kunnen serveren.

Kies optioneel voor het Quooker CUBE reservoir voor bruisend en gefilterd water.

Vorm van de kraan: rond of vierkant
De Quooker Nordic Single tap is verkrijgbaar in:

Classic Nordic Single tap

De Classic Nordic Single tap is de Quooker Nordic Single tap in een klassiek jasje. Dé kokend water kraan om te combineren met uw eigen keukenkraan. Deze kraan geeft kokend water en kan met aansluiting op het Quooker CUBE reservoir zorgt het ook voor bruisend en gefilterd water.

Heeft u bijvoorbeeld een boerderijkeukenstijl? Dan kan deze smaakvolle kokend water kraan de functionele finishing touch zijn in uw keuken.

Vorm van de kraan: rond of vierkant
De Quooker Nordic Single tap is verkrijgbaar in:

Quooker The Golden One

Breng een vleugje glamour in uw keuken met de exclusieve Quooker The Golden One, een limited edition en verkrijgbaar bij SmartDesign Keukenstudio. De gouden Quooker is een mengkraan en kokend water kraan in één, met alle voordelen van de vertrouwde Quooker. Wereldwijd worden er slechts 1.000 gouden Quookers verkocht. Wilt u graag een rijke uitstraling geven aan uw keuken? Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden voor de gouden Quooker.

Meer informatie over keukenkranen?

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe kokend water kraan of het vervangen van uw huidige Quooker? Wij geven u graag advies en nodigen u uit in het SmartDesign center! Maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Afspraak maken
Quooker Cube
Maak een afspraak