V-Zug

V-Zug

Zwitserse perfectie voor thuis

V-Zug apparatuur

Vzug keukenapparatuur

V-Zug keukenapparatuur is toonaangevend als het gaat om design, precisie en innovatiekracht. De meest geavanceerde technieken worden ingezet om het ons vandaag de dag nog makkelijker te maken. Dit in combinatie met het stijlvolle design, past dan ook perfect thuis in de keukens gerealiseerd door SmartDesign Keukenstudio.

Bent u benieuwd of deze design keukenapparatuur past in uw keuken? Aansluiten bij uw kookwensen? Of bent u vooral op zoek naar duurzame en milieuvriendelijke keukenapparatuur? Ontdek er meer over op deze pagina of stel meteen uw vraag aan één van onze keukenontwerpers.

Stel uw vraag aan ons

Noviteiten van de apparatuur

Allereerst is daar het prachtige uiterlijk. Alleen achter ieder apparaat schuilt een waar hoogstandje. Daarmee is V-Zug niet alleen smaakvol, maar ook slim.

Neem als voorbeeld de multifunctionele combi-stoomoven waarbij een stoomoven, volwaardige oven en volwaardige magnetron in één apparaat is samengebracht.

Ook een hele fijne optie is de party mode op de vaatwasser, waarbij één vaatwas-ronde in elf minuten is voltooid. Handig als het aanrecht vol glazen en bordjes staat. Binnen no time heeft u dit weer schoon en gebruiksklaar.

Keuken met vzug
V zug keuken
Combicook v zug

Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met warmtepompen in de apparatuur om het energieverbruik te reduceren.

En wat dacht u van een bluetooth in plaats van Wi-Fi connectie. Het gevaar van apparatuur die rechtstreeks in verbinding staan met Wi-Fi - en met name apparaten die niet ge-update zijn - lopen risico om als lek te dienen, waardoor hackers via deze apparatuur kunnen inbreken in uw netwerk. Het voordeel van V-Zug is dat het enkel gekoppeld wordt via bluetooth. Daar komt verder geen netwerk aan te pas. Gedegen en veilig.

Bekijk alle keukenapparatuur
VZUG AUTODOOR design

Design van V-Zug

De premiumapparaten zijn met hun unieke eenvoud in één oogopslag herkenbaar. En bekroond met de Reddot Design Award. De authentieke materialen die vooral worden toegepast zijn metaal, glas en geanodiseerd aluminium.

De Excellence Line geeft u de keuze uit zwart of platinum spiegelglas. Zo is er altijd een optie die het beste past bij de rest van uw keuken.

V zug keukenapparatuur
Platinum colour v zug

V-Zug is verkrijgbaar bij SmartDesign Keukenstudio

Wilt u de apparatuur van V-Zug graag in het echt bewonderen? Kom dan langs bij SmartDesign Keukenstudio in Maassluis. Hier kunnen we verschillende apparaten demonstreren zodat u een goed beeld krijgt van deze bijzonder vernuftige apparatuur.

Meer over V-Zug

Traditie, herkomst en loyaliteit zijn de drie waarden die als fundament dienen voor V-Zug. Het familiebedrijf produceert alles in Zwitserland. De V staat voor de geschiedenis als verzinkerij en ZUG staat voor de familie’s trouw aan de regio Zul en Zwitserland als vestigingsland.

V-Zug begeeft zich in de hoogste segmenten en heeft focus op onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten om het beste uit zichzelf te halen en terug te brengen in de vernuftige apparatuur. En dat is terug te zien.

Moderne design keuken met v zug

Productproces is 100% CO2-neutraal

Ook is V-Zug zich erg bewust van zijn rol in de maatschappij. Er wordt alles aan gedaan om de apparaten zo energie-efficiënt mogelijk te maken voor de klant. Maar ook tijdens het productieproces is hier aandacht voor. Zo is de stroom voor de productielijnen 100% afkomstig van een herwinbare energiebron, met name waterkracht. Voor een klein gedeelte wordt er gebruik gemaakt van CO2-certificaten zodat het productieproces uiteindelijk 100% CO2-neutraal is. Daarnaast is er veel aandacht voor duurzame aankopen, de ontwikkeling van de medewerkers en hun gezondheid en veiligheid op de werkvloer.

Bewonder V-Zug in Maassluis of stel uw vraag
Exclusieve keukenapparatuur
Maak een afspraak