AEG Keukenapparatuur

AEG Keukenapparatuur

Taking taste further

AEG Keukenapparatuur

AEG Keukenapparatuur is verkrijgbaar bij SmartDesign Keukenstudio. Bij ons kunt u terecht voor alle keukenapparatuur van AEG, denk aan kookplaten, ovens, koelkasten, vaatwassers en nog veel meer AEG keukenapparatuur. 

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden en werking van de AEG keukenapparatuur? Onze keukenadviseurs adviseren u graag!

AEG Kookworkshop

Reserveer een AEG Kookworkshop of demonstratie in een van de vier kookstudio’s van AEG. Tijdens een AEG Kookworkshop maakt u kennis met onder meer de AEG combi-stoomovens en de inductiekookplaten. Voor meer informatie over de AEG Kookworkshops of demonstraties verwijzen wij u graag naar de site van AEG.

AEG Cooking club

Tasteology by AEG. Taking taste further

Bij AEG draait lekker eten niet alleen om het eindresultaat. Het gaat om de sensatie en beleving van het maken van een bijzonder gerecht. Om dit kracht bij te zetten heeft AEG Tasteology ontwikkeld. Smaakdeskundigen helpen u meer smaak uit uw eten te halen met de apparatuur van AEG, bekijk de gehele serie van AEG Tasteology.

Meer weten over AEG Keukenapparatuur?

Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs om u te informeren over AEG Keukenapparatuur die past bij uw kookwensen.

Afspraak maken
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.