Samsung

Samsung

Een nieuwe kijk op koken

Samsung keukenapparatuur

Strak, minimalistisch en voorzien van innovatieve technologie. Samsung keukenapparatuur is uit z'n kinderschoenen gegroeid en behoort inmiddels tot één van de betere keukenapparatuur merken. Samsung wil de wereld inspireren en de toekomst creëren met behulp van productinnovaties, nieuwe technologieën en creatieve oplossingen. Dat doen ze ook in onze keukens. Benieuwd naar de keukenapparatuur van Samsung?

Maak direct een afspraak

Samsung inbouwapparatuur

Samsung beschikt over een complete set inbouwapparatuur. Koelkasten, vriezers, vaatwassers, kookplaten, afzuigkappen, ovens, magnetrons en warmhoudlades. Ieder met z’n eigen vernuftige eigenschappen.

Een paar noemenswaardigheden zijn bijvoorbeeld de DualCook-functie in de oven. Hierdoor kunnen er in de oven twee zones tegelijkertijd worden ingeschakeld met afzonderlijke temperatuur- en tijdsinstelling. Een ander slimmigheidje is de Virtual Flame Technologie. Deze laat zien hoe heet een kookzone op de kookplaat is, doer de toepassing van ingebouwde LED-lampjes.

Keukenapparatuur

Infinite Line

Het pronkstuk van de Samsung keukenapparatuur is de Infinite Line. Het verfijnen ontwerp en intuïtieve bediening zorgt ervoor dat u zich direct thuisvoelt in uw eigen keuken. Opvallend zijn de smallere ramen van de ovens waardoor de rekken minder goed zichtbaar zijn voor meer rust in het zicht. Ook de afwerking in Graphite Grey en Onyx Black zorgt ervoor dat u een stijlvol ontwerp in huis haalt. En uiteraard - Samsung kennende - zijn de apparaten voorzien van slimme technologie waardoor apparaten vanaf uw telefoon te bedienen zijn.

Samsung keukenapparatuur iets voor u?

Spreekt de collectie Samsung keukenapparatuur u aan en bent u benieuwd of dit past bij uw kookstijl en -wensen? Maak dan een afspraak in het SmartDesign center en één van onze keukenadviseurs adviseert u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken.

Maak een afspraak
Samsung Keukenapparatuur
Maak een afspraak