Miele

Miele

Immer Besser

Miele Kitchen Inspirience Partner regio Rotterdam

SmartDesign Keukenstudio is officieel partner van Miele wat betekent dat wij als keukenspeciaalzaak als eerste de nieuwste producten van Miele in onze toonzaal aan u kunnen laten zien. Daarnaast demonstreren wij in samenwerking met een Miele chefkok een aantal demonstratiedagen in het jaar.

Miele keukenapparatuur

Miele heeft een aantal bijzondere keukenapparaten ontwikkeld. Denk aan de complete Artline-collectie met greeploze keukenapparatuur. De TwoInOne inductiekookplaat met ingebouwde werkbladafzuiging. Of de diverse kleurmogelijkheden om de keukenapparatuur volledig te laten integreren met de rest van de keuken.

Keukenapparatuur

Binnenkijken in Miele Keukens

In samenwerking met Miele maken wij reportages bij klanten thuis, genaamd de Binnenkijkers. Een uitgebreid interview inclusief fotoreportage geeft een indruk van de manier waarop wij met de inzet van Miele onze klanten op de best mogelijke manier bedienen. Benieuwd naar alle binnenkijkers?

Binnenkijken bij..

SmartDesign Keukenstudio is Miele Kitchen Inspirience Partner

Sinds 2 november 2011 is SmartDesign Keukenstudio, een Miele Kitchen Inspirience Partner. Als partner van Miele beschikt SmartDesign Keukenstudio in de toonzaal over een breed assortiment Miele inbouwapparaten met natuurlijk de allerlaatste productinnovaties. De kennis van Miele-apparaten ligt bij SmartDesign Keukenstudio op een hoog niveau, waardoor de meerwaarde van deze apparaten gemakkelijk vertaald kunnen worden naar de consument.

Miele verkooppunt

SmartDesign Keukenstudio is één van de geselecteerde Miele-dealers waarmee Miele een bijzondere samenwerking is aangegaan. Bij SmartDesign Keukenstudio kunnen klanten terecht voor een totaalervaring van Miele-inbouwapparaten in combinatie met een inspirerende keuken. Naast de presentatie van basismodellen wordt ook een aantal topmodellen uit de productgroepen stoomovens, koffieautomaten, afwasautomaten en afzuigkappen getoond.

Om de totaalbeleving te versterken beschikt SmartDesign Keukenstudio over een compleet ingerichte keuken voor het organiseren van kookdemonstraties. De kwalitatieve Miele-uitstraling en heldere informatievoorziening bij SmartDesign Keukenstudio moeten bijdragen aan de beleving van Miele als een kwalitatief en servicegericht merk.

Beleving bij SmartDesign Keukenstudio

“Met de naam Miele Kitchen Inspirience Partner is veel gezegd. Klanten kunnen zich door ons laten inspireren en informeren over de vele mogelijkheden en voordelen van Miele-inbouwapparaten. We hechten veel waarde aan een gedegen advies op maat en nodigen consumenten daarom uit de Miele Kitchen Inspirience te ervaren in onze toonzaal”, aldus Enno Grinn.

robuuste keuken met eiland
Maak een afspraak