Bosch keukenapparatuur

Bosch keukenapparatuur

Technologie voor het leven

Bosch Keukenapparatuur

Met Bosch keukenapparatuur kunt u vertrouwen op de ervaring en deskundigheid van het merk met een lange traditie. Bosch maakt koken leuker en gemakkelijker. Bosch inbouwapparatuur omvat alles wat u nodig heeft in uw keuken.

Bosch Accent Line

Het ontbreekt u nergens aan met de Bosch Accent Line. Kies bijvoorbeeld voor de Bosch stoomoven voor een gezonde en niet-vette maaltijd. Van inductie tot keramische kookplaat en van ingebouwde koffiemachine tot vaatwasser. Met Bosch maakt u uw keuken compleet.

Bosch Carbon Black

Kies voor een design uitstraling met Bosch Carbon Black, productserie van de Accent Line. De hoogte van panelen en het design van de displays zijn bij deze apparaten gelijk. Hierdoor sluiten de apparaten naadloos op elkaar aan en zorgen voor een strak lijnenspel in uw keuken. Een aantal opvallende apparaten zijn espressovolautomaten en warmhoud- en vacumeerladen, voor een luxe keuken.

Geschiedenis van Bosch

In 1886 richtte Robert Bosch het merk Bosch op. Een werkplaats met de juiste instrumenten en elektrotechniek zorgt voor de basis van Bosch-producten. Zijn uitgangspunt? Eerlijk vakmanschap is belangrijker dan snelle winst.

In 1929 heeft Bosch meer dan 10.000 werknemers in dienst. Door de crisis eind jaren ‘20 kiest Bosch een nieuwe weg. Een daarvan is de weg naar huishoudelijke apparatuur. In 1933 wordt de eerste elektrische koelkast gepresenteerd door Bosch. In 1952 is Bosch de eerste die de markt betreedt met de keukenmachine. Het apparatuur kan roeren, kneden, hakken, snijden, pureren, malen en raspen. Bakken en koken wordt zo een stuk makkelijker.

Door de jaren heen heeft Bosch zich ontwikkeld tot een belangrijke marktspeler. Producten zijn duurzamer en slimmer gemaakt. Door de mogelijkheid met Home Connect speelt het in op de wensen van de consument van nu.

Keuken met Bosch inbouwapparatuur

Benieuwd naar een keuken met Bosch inbouwapparatuur? Kom langs in onze toonzaal in Maassluis en laat u inspireren. Of maak direct een afspraak via de website en bespreek met één van onze keukenadviseurs de mogelijkheden voor uw keuken.

Afspraak maken
Maak een afspraak