ATAG

ATAG

We love to cook

ATAG keukenapparatuur

De collectie ATAG keukenapparatuur is erg uitgebreid. Bij SmartDesign Keukenstudio kunt u terecht voor kookplaten, fornuizen, ovens, afzuigkappen, koelkasten, vriezers, magnetrons, vaatwassers, koffiemachines en diverse accessoires van de ATAG keukencollectie.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden en werking van de ATAG keukenapparatuur? Onze keukenadviseurs adviseren u graag!

ATAG Fusion Vulcano wokbrander

In 2012 kwam ATAG met een nieuw product op de markt, namelijk de ATAG Fusion Vulcano wokbrander. Nederlanders blijken gek op wokken en ATAG ontwikkelt het pronkstuk voor op de ATAG kookplaat, de Fusion Vulcano wokbrander.

ATAG Experience Center

Onze keukenadviseurs adviseren u graag over ATAG keukenapparatuur. Wilt alle ATAG keukenapparatuur bij elkaar zien en ervaren? Dan kunt u naar het ATAG Experience Center in Duiven.

Hier ervaart u het koken met ATAG keukenapparatuur door de kookdemo’s die er worden gegeven. Wilt u deelnemen? Meld u zich dan direct aan via de website voor de ATAG kookdemo’s.

Meld u aan voor ATAG Kookdemo's

Historie van ATAG

70 jaar geleden (in 1948) ontstond in een Achterhoeks schuurtje een eenvoudig gasfornuis, om in te spelen op de naoorlogse behoefte aan een simpel kookapparaat. De heren Antoon Tijdink en Antoon van Goor startten hun eigen zaak en voegden hun initialen samen tot de merknaam ATAG.

Meer weten over ATAG Keukenapparatuur?

Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs om u te informeren over ATAG Keukenapparatuur die past bij uw kookwensen.

Afspraak maken
Maak een afspraak